Marius Horia Țuțuianu:

Marius Horia Țuțuianu: "Este un proiect de suflet pentru mine și o mare realizare că am reușit, în ciuda faptului că a fost un an greu pentru noi toți, să deschidem acest centru medical(732)


Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a participat astăzi, alături de primarul Orașului Năvodari, Florin Chelaru, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, Cătălin Grasa și de întreaga echipă implicată în acest proiect, la inaugurarea Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari.

"Este un proiect de suflet pentru mine și o mare realizare că am reușit, în ciuda faptului că a fost un an greu pentru noi toți, să deschidem acest centru medical. Începerea activității unității sanitare dovedește, încă o dată, dacă mai era nevoie, că îmi țin promisiunile și că sănătatea constănțenilor este o prioritate pentru mine. Am reușit ca în numai un an de zile să obținem toate avizele necesare și să dotăm centrul cu apartură performantă. Centrul de Sănătate Multifuncțional va deservi atât locuitorii orașului Năvodari și pe cei din nordul județului, cât și turiștii prezenți pe litoral în perioada estivală. S-a lucrat contra cronometru, dar consider că este un proiect vital pentru comunitatea dumneavoastră. Începând de astăzi cei aproximativ 130.000 de locuitori din zonă, copii și adulți, vor beneficia de servicii medicale, gratuite, la cele mai înalte standarde și mai aproape de casă. Sunt convins că pacienții vor găsi în cadrul acestui centru serviciile de care au nevoie", a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

În cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari se vor oferi consultații și tratamente în regim ambulator în specialitățile: chirurgie, cardiologie, neurologie, pediatrie, boli interne, ORL și dermatovenerologie. Unitatea medicală beneficiază și de un punct de lucru primiri urgențe,¸dar și de un laborator de analize medicale. Spitalizarea de zi se face în limita celor 12 paturi aflate în cele 6 camere de tratament.

Reamintim că reabilitarea imobilului a fost realizată de către Primăria Orașului Năvodari iar Consiliul Județean Constanța a dotat unitatea sanitară cu echipamentele medicale și mobilierul necesar desfășurării activității în cele mai bune condiții. Investiția totală se ridică la suma de 6 milioane lei.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri