Alianța pentru Unirea Românilor Constanța îl susține pe INDEPENDENTUL Andrei Popescu

Alianța pentru Unirea Românilor Constanța îl susține pe INDEPENDENTUL Andrei Popescu(1827)


Alianța pentru Unirea Românilor Constanța, reprezentată de Tiberius Simion, președintele organizației județene Constanța îl susține pe Andrei Popescu, atât pentru funcția de primar al municipiului Constanța, cât și pentru cea de consilier local, INDEPENDENT!

"Am urmărit cu multă atenție activitatea politică și extrapolitică, dar mai ales programul electoral propus până acum de Andrei Popescu.

Noi, cei de la AUR, ne regăsim cel mai bine în valorile pe care le reprezintă Andrei, în ceea ce vrea să facă el pentru Constanța. Ne place determinarea lui, spiritul luptător, deschiderea către dialog, dorința de a face bine, dar mai ales faptul că simte românește.

Începând de astăzi, întreaga echipă AUR se alătura, necondiționat, lui Andrei Popescu, în cursa electorală.
Îi invităm pe toți cei care cred în noi, să creadă si în Andrei.

Ne vedem la vot, pe 27 septembrie!"

AProape de Andrei Popescu!
AUR pentru Constanța!
AUR pentru Andrei!


La rândul său, independentul Andrei Popescu a confirmat și a transmis un mesaj de mulțumire prietenilor din AUR:

"Le mulțumesc prietenilor din Alianța pentru Unirea Românilor pentru susținere. Îi apreciez mult pentru curaj, pentru principii, pentru dorința onestă de a promova România, cu valorile și tradițiile ei milenare, intr-o lume sufocată de globalismul fără conținut.

Susținerea lor mă onorează și mă obligă să rămân același om dedicat orașului, care își va centra activitatea pe binele tuturor constănțenilor.

Mă bucur că prietenii din AUR sunt alături de mine, așa cum îi aștept să fie și pe toți constănțenii care vor să aibă o voce puternică, deasupra oricăror interese, în administrația locală,  INDEPENDENT!

#constantaestepartidulmeu
#aurpentruconstanta
#cuDumnezeuinainte
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri