PNL militează pentru modernizarea României

PNL militează pentru modernizarea României(562)


Candidații PNL duc bătălii pe viață și pe moarte pentru a-i trimite acasă pe cei mai nocivi baroni PSD. Oamenii aceștia au preferat să mențină o sărăcie lucie în comunitățile pe care le-au administrat cu scopul de a-i controla și manipula mai ușor pe cei care ies la vot.


E foarte important ca PNL să câștige următoarele rânduri de alegeri, atât cele locale cât și cele parlamentare, deoarece de rezultatul acestora depinde viitorul României.


Dacă va câștiga PNL, România va urma drumul modernizării și dezvoltării. Acest lucru va aduce locuri de muncă, un trai mai bun, o economie puternică, un sistem de sănătate performant, un sistem de educație axat pe lumea de astăzi și o infrastructură demnă de o țară europeană.


Dacă va câștiga PSD, știm deja ce urmează: o sărăcire și mai mare a populației prin creșterea taxelor și impozitelor și din cauza inflației, din ce în ce mai mulți români care pleacă în străinătate, zero infrastructură, zero educație, zero sănătate, dar foarte multe scandaluri.


În ultimii doi ani, PNL a câștigat două rânduri de alegeri. În 26 mai, prin zdrobirea PSD, ne-am asigurat astfel că România va fi reprezentată la nivel european de politicieni importanți, integri, profesioniști, și nu de oameni precum Viorica Dăncilă, aflați la comanda lui Liviu Dragnea. În toamna anului trecut, PNL alături de președintele Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale cu un scor zdrobitor, cu peste 65% din voturile românilor.


Toate acestea ne-au demonstrat că românii doresc o schimbare profundă, că doresc să scape de PSD și să alunge sărăcia, minciuna, hoția. Alegerile locale vor aduce bătălii electorale grele, căci de această dată ne confruntăm cu o armată de reprezentanți politici nărăviți în rele, de oameni care s-au înșurubat în funcții administrative, care au transformat comunitățile lor în adevărate feude.


În următoarele 30 de zile contină lupta pentru a-i scăpa pe români de 28 de baroni roșii, care conduc județele respective, de 2, 3, 4 sau chiar 5 mandate. Ne luptăm cu Oprișan, Buzatu, Arsene, Bădălău, Stănescu sau urmașii lui Mazăre. Toți aceștia au condus județele ca pe vremea lui Ceaușescu. În această campanie ne luptăm cu peste 1600 de primari care acționează ca niște satrapi locali, care au rămas primari mai multe mandate, ținând populația în stare de sărăcie, care nu au făcut aproape nimic pentru a dezvolta comunitățile locale pe care le-au condus.


Mesajele PNL în această campanie sunt clare și în conformitate cu realitatea. “Ne bazăm pe performanța în administrațiile liberale pentru ca primarii noștri să-și prelungească mandatele. Ei au lucrat cu adevărat în ultimii ani pentru români, iar românii știu acest lucru. Pentru ceilalți, mesajul este se poate și la voi!”


Se poate și la Teleorman ce s-a făcut la Cluj, se poate și la Brăila ce s-a făcut la Oradea, se poate și la Constanța ce s-a făcut la Alba Iulia. Se poate trăi la fel de bine, așa cum se trăiește în comunitățile locale conduse de primari liberali.


PNL se mândrește în primul rând cu primarii săi. Primarii liberali sunt campioni la absorbția de fonduri europene, campioni la atragerea de investiții, campioni la crearea de locuri de muncă, campioni în asigurarea modernizării serviciilor publice, campioni în modernizarea infrastructurii, campioni în tot ceea ce privește o administrație modernă, de secol 21, digitalizată.


Partidul Național Liberal este partidul modernizării, partidul dezvoltării, partidul investițiilor făcute cu cap. Este partidul care are cei mai buni oameni, lucru pe care l-am demonstrat în fiecare localitate în care am câștigat alegerile și în care primarii noștri și echipele de consilieri locali au generat o dezvoltare fără precedent.


În localitățile în care există primari liberali, nivelul de trai al oamenilor a crescut, sunt locuri de muncă mai bine plătite, școlile arată mai bine, spitalele gestionate de primărie arată mai bine. În orașele liberale, oamenii trăiesc mai bine, beneficiază de respectul autorităților locale, beneficiază de servicii de calitate, beneficiază de investiții majore care se realizează în comunitățile locale și care creează oportunități de dezvoltare personală pentru fiecare locuitor, beneficiază de investiții în infrastructură, beneficiază de excelență și de calitate în administrația locală. Cele mai bune exemple sunt la Cluj, Oradea, Reșița, Timișoara, Deva și în alte sute de localități liberale.


Mesajul PNL pentru români este să nu mai voteze cu primari socialiști care au demonstrat deja că nu pot oferi decât sărăcie, șomaj și neputință și care își păstrează mandatele doar prin amenințare, șantaj și corupțieI. Românilor li se transmite să iasă la vot și să aleagă candidații liberali și candidații susținuți de PNL.


La București se va da cea mai importantă bătălie, aici candidații PNL-USR vor încerca să-i trimită acasă pe toți cei 7 primari socialiști care distrus orașul în ultimii ani și care au irosit banii românilor.


În Moldova, începând cu Iași, pentru prima dată avem șansa de a elibera fiefuri pesediste și de a le pune pe drumul modernizării și dezvoltării. Avem astfel de exemple la Focșani unde putem scăpa județul de baronul roșu Marian Oprișan, la Neamț, unde Mugur Cozmanciuc îl poate bate pe baronul roșu cu șosete albe Ionel Arsene și la Bacău, unde Ionel Palăr poate câștiga președinția CJ în fața baronului Benea și Lucian Viziteu sprijinit de PNL-USR poate câștiga primăria orașului Bacău.


În Muntenia PNL poate câștiga în Argeș, județul Brătenilor cu Emanuel Soare la Consiliu Județean și Sorin Apostoliceanu la primăria Pitești, În Brăila putem câștiga cu Cătălin Boboc la CJ și cu un tânăr antreprenor Lucian Căprariu, la primăria municipiului.


În Oltenia Nicolae Giugea se luptă să înfrângă mafia Olguței Vasilescu, la fel cum încercăm și în Teleorman, Olt și Giurgiu, să înfrângem mafiile construite în ultimii 20 de ani de Dragnea, Paul Stănescu și Bădălău.


În Dobrogea, candidații liberali se luptă se înlăture definitiv moștenirea mafiotă a cuplului Mazăre – Nicușor Constantinescu, iar atuurile sunt candidații excelenți, precum amiralul Chițac care candidează pentru primăria Constanței.
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri