Decebal Făgădău: Am alocat astăzi 5 milioane de lei pentru ca anul școlar să înceapă în condiții de siguranță!

Decebal Făgădău: Am alocat astăzi 5 milioane de lei pentru ca anul școlar să înceapă în condiții de siguranță!(654)


" 𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧 𝐧𝐞-𝐚 𝐚𝐛𝐚𝐧𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭.

•Din luna martie, din partea Guvernului am primit doar promisiuni, nicio măsură concretă, nu tablete, nu măști, nu proceduri, nimic. Totul a fost aruncat pe seama părinților, a dascălilor și a primarilor.

•Astăzi, cele 5 milioane de lei vor merge către unitățile de învățământ, pentru a deschide anul școlar, așa cum am făcut în fiecare an, în condiții cât mai bune. Asta nu înseamnă că îi vom absolvi pe cei de la centru. Eu personal îi consider responsabili pentru fiecare copil constănțean care s-ar putea îmbolnăvi.

•Vreau să le mulțumesc directorilor unităților școlare. Avem 69 de școli plus 30 de unități arondate în sistemul public și 35 de unități de învățământ în sistemul privat. An de an ne-am descurcat de unii singuri. Vreau să transmit un mesaj de încredere către cele 3 mii de cadre didactice, doamne educatoare, învățătoare, profesori: am încredere deplină în dumneavoastră și mă gândesc cum să luăm împreună cele mai bune măsuri astfel încât și dumneavoastră să fiți în siguranță, dar și copiii noștri. Am un mesaj special și pentru părinții celor peste 45 de mii de copii care merg în grădinițele, liceele și școlile constănțene.

•Sunt convins că prin cele 5 milioane de lei alocate de astăzi și cele peste 32 de mii de pachete cu rechizite oferite an de an, consecvent, vom găsi împreună soluții, astfel încât să fie mai bine și mai sigur pentru viitorul copiilor noștri.

•Începând din acest moment, invit toți directorii unităților de învățământ să depună documentele necesare pentru a-și achiziționa tot ceea ce consideră esențial pentru buna desfășurare a activităților de curs. "

#Constanta 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri