PNL cere votanților PMP și USRPLUS să susțină modernizarea Mangaliei

PNL cere votanților PMP și USRPLUS să susțină modernizarea Mangaliei(655)


PNL prezintă opiniei publice rezultatele unui sondaj de opinie realizat în municipiul Mangalia, de Institutul Novel Research, în perioada 19-26 august, pe un eșantion reprezentativ, de 500 de persoane adulte.

Conform rezultatelor cercetării sociologice, Radu Cristian (PNL) are un scor electoral de 48,2%, Zanfir Iorguș (PSD-ALDE PNTCD) 28,8%, Menabit Ozghiun (PER) 9,3%, Mohammad Murad (indep.) 7,5%, Dumitru Paris (USRPLUS) 2,2%, Mihai Crăciun (PMP) 0,9%, Dan Moldovan (ProRomânia) 1,3%, Adrian Moldoveanu (UNPR) 1,9%.

La Consiliul Local, pe primul loc în opțiunile de vot ale electoratului se află PNL cu 44,7%, urmat de PSD-ALDE-PNTCD, cu 28,2%, PER, 7,6%, USRPLUS, 6,5%, PMP, 5,9%, ProRomânia, 2,4% , UNPR, 1,2%, Ion Mincă, 2,9%, Johan Negrea, 0,6%.

Cifrele sondajului confirmă polarizarea competiției electorale între PNL si PSD, precum si avansul considerabil al primarului Radu Cristian, in fața principalului său contracandidat. Campania pozitivă, bazată pe proiectele de modernizare a orașului cu bani europeni, constituie principalul argument cu care primarul Radu Cristian combate atacurile murdare, dezinformările si amenințările prin care candidatul PSD-ALDE încearcă să atragă votul electoratului.

Pe această cale, ne exprimăm regretul că USRPLUS și PMP nu au venit alături de noi pentru formarea unei alianțe care să obțină o majoritate largă în Consiliul Local. PNL a întins mâna liderilor celor două partide, invitându-i la o discuție despre un proiect comun pentru Mangalia și cetățenii orașului. Refuzul lor a fost categoric și iată că astăzi se văd sancționați de cetățeni pentru lipsa de viziune politică și dezinteresul față de dorințele propriilor alegători.

În aceste condiții, facem apel la simpatizanții USRPLUS și PMP să se alăture ei proiectului de modernizarea a Mangaliei, cu bani europeni, început în primele două mandate de primarul Radu Cristian și PNL.

Toate sondajele de opinie arată foarte clar că alegătorii celor două partide își doresc o alianță de dreapta, care să sprijine candidatul câștigător. Acum, în Mangalia, îl avem pe primarul Radu Cristian, candidatul cu cele mai mari șanse să câștige alegerile locale, sprijinit de Partidul Național Liberal.


Biroul de Comunicare
PNL Constanța

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri