Magia „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” ajunge în parcul de la Gară!

Magia „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” ajunge în parcul de la Gară!(589)


🌈Momentele antrenante de dans și mișcare și spectacolele de teatru de păpuși se vor desfășura, începând din această săptămână, de luni până joi, între orele 17:00 – 19:00 iar vineri și sâmbătă, în intervalul orar 17:00 -18:00. De luni până joi, copiii primesc o oră bonus de veselie, deoarece de la ora 18:00, în program este o inclusă o oră de animație socio-educativă.

✅Proiectul „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Evenimentul are loc în perioada 10 august-13 septembrie.

🧸🎈Spectacolele trupei Zbumzzi redau bucuria de a fi împreună și a face cunoștință cu eroii poveștilor românești și universal, într-o atmosferă de veselie și baloane multicolore. La începutul și la finalul fiecărei săptămâni Zbumzzi cei mici primesc în dar de la membrii echipei Zbumzzi baloane multicolore, care aduc un plus de veselie întâlnirilor de poveste, dar și alte premii oferite în fiecare zi.

➡️Vă prezentăm programul spectacolelor care vor avea loc în parcul de la Gară:
📍Luni, 31 august – 17:00 - show Zbumzzi; 18:00 - animație socio-educativă;
📍Marți, 1 septembrie – 17:00 - „Fata babei și fata moșneagului”; 18:00 - animație socio-educativă;
📍Miercuri, 2 septembrie – 17:00 - „Cenușăreasa”; 18:00 - animație socio-educativă;
📍Joi, 3 septembrie - 17:00 - „Cei trei purceluși”; 18:00 - animație socio-educativă;
📍Vineri, 4 septembrie – 17:00 - „Aventurile lui Nică”;
📍Sâmbătă, 5 septembrie – 17:00 - „Motanul încălțat”.

🔜Următoarele întâlniri vor avea loc parcul de la Casa de Cultură, în perioada 7-12 septembrie. Până în prezent, Caravana Zbumzzi a poposit în parcul din Poarta 6, în parcul Viitorului și în parcul din KM 4-5.

🆓Intrarea e liberă!

➡️Proiectul „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este Edoard Petre, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”.
Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi

#Constantafrumoasa
#PrimariaConstanta 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri