VALENTIN VRABIE: ÎMPREUNĂ CONTINUĂM DEZVOLTAREA MEDGIDIEI!

VALENTIN VRABIE: ÎMPREUNĂ CONTINUĂM DEZVOLTAREA MEDGIDIEI!(685)


RAPORT DE ACTIVITATE MEDGIDIA 2016-2020

Dragi medgidieni,

După patru ani de muncă permanentă, eforturi susținute și acțiuni concrete am ajuns în momentul în care fiecare dintre dumneavoastră poate face o analiză corectă și obiectivă a activității mele desfășurate în acest mandat.

În primul rând vreau să vă mulţumesc pentru încrederea şi susținerea acordate până în prezent, pentru faptul că în ciuda tuturor denigrarilor și acuzațiilor vehiculate în spațiul public continuați să aveți încredere în mine și în proiectele pe care le propun pentru dezvoltarea Medgidiei.

În al doilea rând doresc să le mulțumesc și pe această cale tuturor colegilor din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia pentru profesionalismul de care au dat dovadă. În ciuda tuturor piedicilor, problemelor create și presiunilor la care am fost supuși, cu ajutorul lor am reușit să facem atât de multe lucruri extrem de importante pentru comunitate, pentru noi toți.

Cu siguranță mai sunt multe lucruri de realizat însă, parcurgând paginile acestui raport, trebuie să fim conștienți în primul rând de unde am plecat și unde am ajuns. Cu sprijinul dumneavoastră voi continua dezvoltarea orașului și voi sprijini în continuare mediul de afaceri, astfel încât cu toții să fim mândri că suntem medgidieni. Am încredere că veți aprecia și susține în continuare proiectele aflate în derulare și cele viitoare care au ca scop dezvoltarea economică, socială și administrativă a municipiului Medgidia!


👇Aici puteți vizualiza și descărca RAPORTUL DE MANDAT: 👇 https://online.flippingbook.com/view/557532/ 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri