Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Decebal Făgădău, în conducerea națională a Partidului Social Democrat

Decebal Făgădău, în conducerea națională a Partidului Social Democrat(822)


Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali și membru al Biroului Permanent Național al Partidului Social Democrat.

Acest statut a fost obținut în urma Congresului Extraordinar al Partidului Social-Democrat, organizat ieri, pentru alegerea noii conduceri a formațiunii politice.

Decebal Făgădău a transmis un mesaj de susținere miilor de candidați pentru consiliile locale comunale, orășenești și județene din întreaga țară:

“Vreau să vă mulțumesc pentru munca dumneavoastră de zi cu zi. De jos în sus țara s-a schimbat mult și în bine. Știu cât de greu este să fii lângă oameni, în permanență lângă oameni, să construiești drumuri de la zero, școli, spitale și cu toate acestea să fii mereu lângă oameni. Le urez succes tuturor colegilor mei, care se pregătesc acum pentru un moment electoral important. Sunt convins că Partidul Social Democrat va câștiga aceste alegeri!”

Noua structură de conducere a Partidului Social Democrat a fost aleasă în premieră prin video-conferință și prin intermediul votului online, de către 1460 de delegați din 38 de zone ale țării. După numărarea voturilor, moțiunea susținută de Marcel Ciolacu și echipa sa a obținut 1310 voturi. 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri