#păstrămConstanțacurată!

#păstrămConstanțacurată!(477)


Pentru a fi menținută curățenia pe străzile, în parcurile și promenadele din oraș, pe aleile dintre blocuri, în locurile de joacă și zonele pietonale din municipiul Constanța se desfășoară constant acțiuni de igienizare, salubrizare și dezinfecție.

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Igienă Publică, împreună cu societatea de salubrizare a orașului acționează zi de zi pentru igienizarea și salubrizarea domeniului public. 4 aspiratoare stradale și 10 automături curăță în permanență zonele pietonale intens circulate, în timp ce angajații societății de salubrizare golesc coșurile de gunoi stradale. De asemenea, se mătură străzile din oraș, iar utilajele specializate spală zi de zi străzile, trotuarele și zonele pietonale conform unor grafice bine stabilite.

Nimic nu se poate face însă fără ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din orașul nostru.

Încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar atunci când observați persoane care aruncă gunoaiele pe domeniul public apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241/484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri