FAMILIA ADDAMS, LAUDA DE SINE A LUI FELIX STROE

FAMILIA ADDAMS, LAUDA DE SINE A LUI FELIX STROE(1293)


După ce se caftesc bine și își cară reciproc avantajos capete în gură, membrii Familiei Addams din PSD simt nevoia să taie calea opiniei publice și să se explice...

Deși au fețele tumefiate de lovituri și zgâriate, lipsă măseaua de minte, dumnealor susțin că nu s-a întâmplat nimic și că totul este O.K...Toate urmele unui război în toată regula sunt minimalizate după grila pesedistă în caz de conflict. Ca să nu se spună că familia este dezbinată. O mușcătură la gât este evaluată la valoarea infimă a unei înțepături de țânțar. Un cap în gură din gama "Traian Băsescu" este minimalizat ca și cum ar fi vorba de o pișcătură! Și cât efort trebuie să depună agresorul! Loviturile sub centură nu se pun pentru că nu au valoare, deoarece se consideră că fiecare combatant poartă suspensor...Scuipații de pe fețe nu sunt luați în calcul nici ei, fiind o chestiune internă de familie. Și lista ar putea continua...

Fiind vorba de o bătaie colectivă în familie, una tradițională, ce-i drept, sunt admise loviturile nepermise și chiar șuturile în gură. Familia Addams din PSD Constanța are și ea o deviză. Nu este nouă, ci preluată și prelucrată. Citez: "Ba pe-a mamei noastre!" Ultimul mare conflict care a reunit Familia Addams din PSD a pornit de la o palmă dată celui mic...Toată lumea bănuie că palma mergătoare este autorul faptei, cunoscute fiind afinitățile sale pentru bâza americană. Dar, de regulă, ea acționează numai la ordin.

Să nu credeți că Familia Addams din PSD e de capul ei! Ca orice familie mare, este subordonată unui general. După cum spuneam, de la palma articulată celui mic, s-a iscat un caft în toată regula! Chiar și atunci când se bat între ei, făcând schimb de floace de păr prin păruială reciprocă, sunt pătimași rău de tot! Degeaba strigă unii preventiv. Citez: "Nu da, bă, că eu sunt Geta, sor-ta!"

De regulă, în astfel de momente, scăpate de sub control, precum pianul pe scări, Familia Addams din PSD ajunge în stradă cu scandalul...Și, nu e bine, chestore Moga, că tot te-ai nimerit prin preajmă! Desigur, întâmplăror, ca să dai Familiei Aaddams o mână de ajutor!

Domnul Moga a devenit de la o vreme consilierul în materie de șoapte al lui Felix Stroe! Dacă i se pare lui Moga, ministru de Interne cu cel mai scurt mandat, că atentezi cumva la una din funcțiile lui Felix, îl și auzi spunând cu o voce răgușită: "Horia, nu e bine!" După care se aude un zgomot specific celui generat de un dos de labă!

După noul scandal de pomină în care a fost amestecată cu fulgi cu tot, Familia Addams a ieșit la rampă ca să se disculpe! Au susținut, cu convingerea că se adresează unor proști de teapa unora dintre ei, că nu este adevărat ceea ce vedem! Alte bazaconii. Că ei sunt o echipă unită și sudată cu autogen. Că sunt o familie. De asta m-am convins. Că nu s-au scuipat și nu s-au înjurat în veci. Că în PSD Constanța e atâta armonie, încât, nu au unde să o mai depoziteze! Că toți sunt ca frații care își împart între ei cârnații închiriați de la Gepeto. Că sunt o echipă. E drept, din când în când, unul "hăis" și unul "cea"! Echipă cu năbădâi!

Revin la Familia Addams. Sportul preferat: "Să se sape între ei, dar, mai ales, pe alții!"
În materie de demagogie, nimeni nu poate egala Familia Addams! După ce au pozat în familie model, au încercat să fure "păsărica" fotografului! Aia după care ne punea fotograful să ne uităm când eram mici și făceam poze.

Mă mir că Felix Stroe s-a pretat la acest joc ieftin și de-a dreptul caraghios - candidatura sa pentru șefia CJC ! Ha, ha, ha, nici chiar așa!

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri