HORIA ȚUȚUIANU, LA DERVENT, DUPĂ FURTUNĂ

HORIA ȚUȚUIANU, LA DERVENT, DUPĂ FURTUNĂ(2195)


“Când te găsești în fundul prăpastiei să nu disperi, iar dacă ai ajuns în vârful muntelui să nu amețești. Și să știți că această a doua primejdie este mai mare decât cea dintâi. Pentru că în fundul prăpastiei apelezi la rugăciune ca izvor de putere. Când ai ajuns în vârful muntelui, uiți de ea.” - Mitropolitul Bartolomeu Anania

 

De ziua lui Horia Marius Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a avut loc un conflict dur între domnia sa și Felix Stroe, prelședintele PSD Consranța. Atunci, s-a consumat un episod de-a dreptul dramatic...Țuțuianu senior, tatăl lui Horia, i-a strigat în față lui Felix: “Să-mi lași băiatul în pace!” Și exact de atunci nu l-a mai lăsat în pace!

Cât cinism la Felix Stroe! Să-l iei în brațe pe Brutus și să-l asmuți împotriva lui Țuțuianu jr., salvatorului copilului tău! După ce l-a pupat rece pe obraji pe Horia Marius Țuțuianu, i-a făcut cu ochiul lui Brutus, care stătea ca o pelerină de ploaie pe umerii lui...Slugă credincioasă, hăcuiește-l! Brutus îl înjunghia lovitură după lovitură și Felix Stroe îi mulțumea cu fiecare lamă de cuțit lui Horia Țuțuianu pentru aparatura adusă special de la București cu care i-a salvat viața lui Stroe junior!

Cât cinism și câtă răutate poate să treacă prin venele lui Felix Stroe! Chiar și în momentele grele din viața lui personală, când ești convins că nu-i mai arde nici de politică, nici de alegeri! Când mă așteptam ca, dată fiind situația tristă din familia sa, să se roage la Dumnezeu 24 din 24 de ore! Pentru fiul său, un băiat minunat, pe care am avut onoarea să-l cunosc! Dar care acum se află într-un mare impas! Nimic nu este mai important decît familia ta în astfel de momente!

Dragă Felix, nu trebuia să-i ceri lui Dumnezeu “să moară dușmanul tău!” Să-i ceri în fiecare zi să trăiască băiatul tău! Să fie sănătos! Să fie puternic! De ce abuzezi de cărțile tale cîștigătoare din viață? De ce le consumi aiurea în bătălii oarbe cu dușmani inexistenți, în cazul lui Horia Țuțuianu! Sunt convins că o să mai ai nevoie de el în particular! Sau vrei să-i anulezi speranțele fiului, ca să îți satisfaci orgoliile personale față de acest om! Care este OM! Vână din vâna lui Țuțuianu senior, care a condus mai multe instituții importante din județ!

Paradoxal, dincolo de conținutul politic al acestei spețe, asistăm practic și la o dispută între doi tați care își apără fiii, aflați amândoi într-o fază deosebit de critică! Deși este bolnav, Țuțuianu senior este gata să sară în apăprarea fiului său! “Am muncit 50 de ani și nu am furat nimic de nicăieri”! Deși i s-au spus vorbe nu tocmai ortodoxe despre Felix, președintele CJC a refuzar să creadă că liderul PSD e în stare să facă ceea ce a făcut! Felix e ca un șarpe uriaș cu o tenacitate ieșită din comun! Își așteaptă prada la cotitură, oricât este nevoie și când o surprinde într-o poziție dezordonată de apărare, nu-i mai lasă nici o speranță de salvare! O atacă la drumul mare!

Joi seara, Horia Marius Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a apărut la o emisiune electorală a postului de televiziune LTV. Atenție, în calitate de candidat la șefia CJC din partea PSD! A avut, pot spune, o prestație foarte bună pe un subiect de interes major: SĂNĂTATEA! În timp ce președintele CJC presta la LTV, Felix punea la punct ultimele aberații ale tentativei sale de a-l compromite pe președintele Mariis Țuțuianu și de a-l scoate din jocul politic al alegerilor locale!

Lovitură de stat în interiorul PSD Constanța! Un scenariu scris și adaptat de inegalabilul scenarist Felix Stroe! Stilul său este inconfundabil!


  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri