Atenție, se oprește apa în localitățile Negru Vodă și Cotu Văii!

Atenție, se oprește apa în localitățile Negru Vodă și Cotu Văii!(469)


 Pentru executarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de la nivelul Gospodăriei de apă – Cotu Văii, din județul Constanța, realizate prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 -2020 (POIM), echipele RAJA SA vor fi nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile, luni – 17 august 2020, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

În vederea realizării acestoroperațiuni este necesară golirea rezervorului destinat înmagazinării apei pentru efectuarea racordului în camera de vane a conductei de umplere rezervor,cât și a racordului aflat lângă camera de vane a conductei de alimentare a grupurilor noi de pompe.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitățile Negru Vodă și Cotu Văii.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri