Platformele de deșeuri se dezinfectează permanent în Constanța!

Platformele de deșeuri se dezinfectează permanent în Constanța!(423)


Primăria Municipiului Constanța desfășoară zilnic acțiuni de dezinfecție, dezinsecție și salubrizare a platformelor de deșeuri din toate cartierele orașului.

Acțiunile au fost intensificate în această perioadă pe fondul temperaturilor ridicate și ca măsură pentru gestionarea bolilor înalt contagioase. Amintim că primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus încă din luna martie ca străzile, trotuarele, aleile și băncile din parcuri să fie dezinfectate zilnic.

Astăzi, echipele care asigură dezinfecția platformelor au ajuns la punctele de colectare a deșeurilor din cartierele Tomis Nord, Stațiunea Mamaia și zona peninsulară a Constanței.

Pentru dezinfecție se folosește o substanță pe bază de clor, care are proprietăți de spălare și degresare puternice, folosită în concentrația recomandată și avizată de Ministerul Sănătății.

Pentru menținerea igienei în zona platformelor de gunoi, rugăm constănțenii să arunce deșeurile în locurile special amenajate și nu la întâmplare sau pe lângă acestea.

Totodată, astfel de fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp - Direcția Generală Poliția Locală.

Păstrați Constanța Curată! Fiecare dintre noi contribuie la curățenia orașului!
jooble.org