Soția lui Ionuț Galani a născut un băiețel de nota 10

Soția lui Ionuț Galani a născut un băiețel de nota 10(1671)


Cântărețul de muzică grecească Ionuţ Galani este tătic! Soţia sa, Georgiana, a adus pe lume prin operaţie cezariană un băieţel perfect sănătos. Naşterea a avut loc la Spitalul Privat Isis din Constanţa.
După 3 sarcini cu probleme care au presărat suferinţă în familia Galani, visul celor care se vedeau părinţi încă de acum 4 ani s-a împlinit astăzi. Micuţul Ianis Dumitru a venit pe lume la Spitalul Privat Isis, sub supravegherea unei echipe ce a reunit mai mulţi specialişti.

Cazul medical al tinerei mămici este cu totul deosebit, literatură de specialitate amintind de nu mai mult de 2.000 de astfel de cazuri la nivel mondial. Deoarece sarcinile anterioare nu ajungeau la termen, echipa de la Constanţa, condusă de prof.univ.dr. Vlad Tică, a optat pentru practicarea unui cerclaj cervico-istmic transabdominal laparoscopic, efectuat înainte de obţinerea sarcinii. După confirmarea sarcinii, echipa medicală condusă de dr. Mohamed Zaher a supravegheat săptămânal evoluţia acesteia, reprezentând o premieră şi pentru medicii care aveau această misiune. După 9 luni de emoţii, investigaţii amănunţite, consultaţii şi monitorizări morfo-fetale, astăzi la ora 08:50, s-a împlinit minunea. Un băieţel de 3030 grame a văzut lumina zilei, anunţându-şi venirea cu un scâncet melodios. Dincolo de uşa sălii de naştere, tăticul emoţionat ascultă fiecare sunet al copilaşului. Medicul Mohamed Zaher, managerul Spitalului Isis, spune că naşterea a decurs normal, atât mămica cât şi micuţul fiind sănătoşi.

Băieţelul va purta numele de Ianis Dumitru, măsoară 51 de cm şi a primit nota 10 la naştere.
 

Taguri: galani, ionut, baietel, zece,
OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri