RAJA întrerupe furnizarea apei

RAJA întrerupe furnizarea apei(435)


Pentru executarea unor lucrări de remediere a aunei avarii la conducta magistrală de alimentare cu apă de pe b-dul 1 Mai din Constanța, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile mâine, 08 octombrie 2013, între orele 09,00 – 16,00. Vor fi afectați consumatorii de pe b-dul 1 Mai, b-dul 1 Mai Vechi, Șos. Mangaliei și str. Caraiman, precum și cei din cartierul Poarta 6.


De asemenea, pentru înlocuirea unei conducte pe strada Corbului, între str. Eliberării și IL Caragiale, SC RAJA SA Constanța întrerupe furnizarea de apă potabilă marti, 8 octombrie 2013, în intervalul orar 09,00-14,00. Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Dezrobirii, Dreptății, Dumitru Marinescu, Elibeăarii, Dezrobirii și punctele termice 131, 132, 136.

”Ne cerem scuze faţă de constănțenii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, spun reprezentanții SC RAJA SA.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri