În autobuzele CT BUS, purtarea măștii este obligatorie!

În autobuzele CT BUS, purtarea măștii este obligatorie!(528)


Echipele mixte formate din polițiști locali și jandarmi fac zilnic controale pentru a se asigura că măsura este respectată de călători. Cei care nu se conformează acestor măsuri pot fi sancționați. CT BUS amintește tuturor celor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun să respecte toate normele de igienă impuse în această perioadă.

“Alocați mai mult timp unei călătorii, astfel încât să puteți aștepta următorul autobuz, dacă cel sosit în stație este prea aglomerat și nu puteți urca fără a încălca distanța de siguranță. De asemenea, evitați să vă poziționați față în față cu alt călător.

La oprirea în stație, avertizați călătorii care urcă să respecte distanțarea socială sau să renunțe la îmbarcare dacă nu pot respecta această regulă.

Nu urcați în autobuz fără mască de protecție, atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și pentru a celor din jur.

Folosiți dispenserele din autobuze pentru a vă dezinfecta mâinile.

Pe parcursul călătoriei, evitați să vă atingeți fața sau să folosiți telefonul mobil.

Evitați, pe cât posibil, deplasările la ore de vârf.

Folosiți aplicația CT BUS pentru a vă informa cu privire la circulația mijloacelor de transport în comun.”, au transmis reprezentanții CT BUS.

Potrivit CT BUS, la orele de vârf, în trafic se află cu 10% mai multe autobuze decât în mod normal, pentru a evita riscurile produse de aglomerație. În plus, capacitatea de transport a fost suplimentată pentru liniile 42, 44, 2-43, 101.

Astfel, la orele de vârf, în zilele lucrătoare, frecvența pe liniile principale este următoarea:

2-43 – 5 minute;

5-40 – 5 minute;

48 – 5 minute;

101 – 5 minute;

102 – 4 minute;

Vă amintim că autobuzele trec zilnic printr-un riguros proces de dezinfecție cu substanțe biocide avizate. CT BUS depune eforturi pentru a putea asigura un transport public în condiții de maximă siguranță, însă măsurile de mai sus nu pot decât să sprijine o conduită responsabilă, care este cheia limitării îmbolnăvirilor”, au mai precizat reprezentanții companiei locale de transport în comun.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri