PETRECEȚI O SEARĂ DE NEUITAT, LA MAMMA LEONE TRIDENT!

PETRECEȚI O SEARĂ DE NEUITAT, LA MAMMA LEONE TRIDENT!(733)


Deși unii au încercat să o intimideze cu tot felul de știri false, cum că se apropie sfârșitul lumii, MAMMA LEONE nu a fost convinsă de nimeni să rămână în casa ei din București și să nu vină pe Litoral ! Asta ne-ar mai fi trebuit! Jumătate de sezon estival, și ăla fără Restaurantul Mamma Leone!

Singurul care satisface poftele tuturor turiștilor și care ne răsfață! Chiar în condițiile în care suntem obligați să păstrăm o anumită distanță între noi! Așa că, după ce și-a luat seiful cu mii de rețete culinare, unele în premieră, Mamma Leone a ajuns pe locația stabilită de anul trecut, frumoasa terasă Trident, de la Neptun, lângă gară.

Dacă v-am divulgat adresa, înseamnă că s-a dat liber la programul de seară, începând cu ora 20. M-am grăbit să vă fac această recomandare dintr-un motiv cât se poate de simplu...Formația le știe pe toate!

Formația “Mamma Leone-Band”, cu invitatul de onoare, celebrul interpret și compozitor Cornel Verban alături, vă prezintă un program de excepție, care cuprinde șlagăre "de la tinerețe, pân’ la la bătrânețe"…Nu oricine poate ajunge la sufletul cuiva...Cu o singură excepție: muzica pe care o trăiești, o dansezi și o cânți, alături de Paul Negoiță(voce, șeful trupei), Adi Mohdescu(orgă), Mihaela Strehăianu(voce, solist vocal), Mircea Bălan(voce și chitară), Marta Onilă(voce) și Coli Goșu(organist, muzică grecească și machedonească).

Vă puteți bucura de un program divers de muzică live cu nume celebre, mai mult decât romantic. Ringul de dans este foarte frumos amenajat și vă provoacă sa petreceți, chiar dacă distanțat!, o frumoasă seară de vacanță la mare! Show-ul live, exploziv, colecţia de cover-uri care îți reamintește de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează reușita unei seri de vis.

Dar să trecem și la arta gastronomică, marca Nelu Anca, cel care a combinat cu succes, la restaurantele sale MAMMA LEONE, rigoarea germană cu bucătăria tradițională românească, cu deosebire cu specific pescăresc.

Când vorbim despre arta culinară la restaurantul Mamma Leone, omul potrivit este NELU ANCA, autorul a peste 1000 de rețete, a preparatelor ca la “mama acasă”, sau super sofisticate! Pur și simplu le visează! E singurul loc de pe litoralul românesc unde există o corelație perfectă între absolut toate ofertele propuse celor care trec pragul unității. Cuvântul de ordine este: “Aveți de unde alege!” De fapt, asta este proba cea mai grea!

Cine nu a auzit de Nelu Anca, o veritabilă encicopedie gastronomică! Este un produs rezultat din simbioza dintre punerea la dospit a celor peste 30 de ani munciți în mediul mustind de exigență al alimentației publice din Germania și învățăturile desprinse din bucătăria tradițională românească, un fel de biblie a lui Nelu Anca!

Răsfoind bogatul menu, începem și terminăm cu cel mai bun storceag, pastrama și batogul de sturion, cârnații cabanos, micii și zacusca din pește, icrele, musacaua specialitatea Nelu Anca, peștele gătit în toate felurile posibile, fructele de mare, plăcintele și prăjiturile casei….

Pregătiți-vă să petreceți o seară romantică, plină de note calde, de iubire și nostalgie, dar și cu ritmuri alerte, de foc, ce te fac să dansezi...o seară întreagă! Și, finalul de senzație, cu muzică tradițională, grecească, românească, machedonească, de încins hore..Mare petrecere, mare!

O seară petrecută la Neptun, la Mamma Leone Trident, o filă de neuitat a vacanței de pe litoralul românesc!
 
jooble.org