Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Marius Horia Țuțuianu: Nu ne vom opri aici cu investițiile în dezvoltarea județului Constanța!

Marius Horia Țuțuianu: Nu ne vom opri aici cu investițiile în dezvoltarea județului Constanța!(1118)


"S-a lucrat la foc continuu și rezultatele se observă în tot județul Constanța, avem investiții semnificative în toate domeniile și infrastructura de drumuri județene este mult mai bună!

Astăzi am efectuat o vizită de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor pe șantierele din localitățile 2 Mai și Limanu.

Aceste investiții, ale domnului primar Daniel Georgescu, sunt efectuate cu fonduri asigurate de către Consiliul Județean Constanța, precum și finanțări nerambursabile.

Reabilitarea școlii din localitatea 2 Mai și construirea unei săli de sport sunt extrem de importante pentru elevii de aici. Prin acestă investiție copiii nu mai sunt nevoiți să iasă afară pentru a merge la toaletă și nici să își mai desfășoare orele de sport în frig. Tot aici, Căminul Cultural din localitate trece și el printr-un amplu proces de modernizare.

Totalul acestor investiții se ridică la suma de 6 milioane lei.
În același timp, capela din localitatea 2 Mai se află în plin proces de reabilitare. Obiectivul este construit cu suportul Consiliului Județean Constanța, iar valoarea lucrărilor se ridică la suma de 1.500.000 lei.

În localitatea Limanu au fost reabilitate școala și terenul de sport și, cu o investiție de 2.621.348 lei, se construiește un nou dispensar, care va deservi locuitorii acestei localități. Toate aceste lucrări sunt realizate cu fonduri alocate de către consiliul județean.

Un alt obiectiv important, realizat cu suportul Consiliului Județean Constanța, este reabilitarea drumurilor comunale DC8 tronsonul 1, 2 și 3 DN 39 – Limanu – DJ 391, precum și tronsonul 4 Limanu – Hagieni. Aceste investiții au o valoare totală de 4.304.233 lei.

Nu ne vom opri aici cu investițiile în dezvoltarea județului Constanța, iar eu și echipa Consiliului Județean Constanța ne vom implica pentru ca toate comunitățile să beneficieze de cât mai multe obiective reabilitate la standarde cât mai înalte.

Mulțumesc întregii echipe pentru tot efortul depus și, nu în ultimul rând, primarului din Limanu, domnul Daniel Georgescu, cel care s-a luptat alături de mine pentru ca aceste proiecte să fie realizate și finalizate."

#constantamergeinainte #mariushoriatutuianu #cjc #investitii 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri