Încep înscrierile pentru fertilizarea in vitro❗

Încep înscrierile pentru fertilizarea in vitro❗(462)


Primăria Constanța anunță că, începând cu data de 01 iulie 2020, ora 08:00, tinerii interesați pot depune cereri 📝în cadrul programului INFANT. 👶

☑️Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, prin Direcția Generală de Asistență Socială, vine, astfel, în sprijinul celor ce nu pot avea copii.

👉Decebal Făgădău: „ Vorbim despre un proiect de suflet, nu știam că sunt atât de multe cupluri care își doresc atât de tare un copil. Am făcut acest proiect pe care mi-aș dori să îl creștem pentru că ne dorim să avem din ce în ce mai mulți copii în municipiul Constanța.”

Obiectivul programului INFANT👶 este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța👨‍👩‍👦‍👦, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

➡️Cererile se vor depune la adresa de email: inscrieriinfant@dgas-ct.ro.

Documente necesare:

1️⃣ solicitare pentru înscriere (formular 2);
2️⃣ adeverința de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”;
3️⃣copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii 3 ani;
4️⃣ declarația de consimțământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e.
❗Toate documentele trebuie să fie scanate și vizibile.
📌Documentele necesare și Regulamentul programului “INFANT” se pot vizualiza și descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas secțiunea INFANT.

Beneficiari pot fi femeile singure 🙎‍♀️👫sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist 👩‍⚕️în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.

📱Relații suplimentare la numerele de telefon:
Tel: 0341.180.108
0341.180.113
email: infant@dgas-ct.ro. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri