Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Marius Horia Țuțuianu: Va crește calitatea vieții pentru încă 35.000 de locuitori ai județului Constanța!

Marius Horia Țuțuianu: Va crește calitatea vieții pentru încă 35.000 de locuitori ai județului Constanța!(1086)


" În calitate de președinte al Consiliului Județean Constanța, am participat astăzi la semnarea unui important contract de lucrări, menit să îmbunătățească infrastructura județeană de apă și canalizare.

Astfel, Consiliul Județean Constanța, prin S.C. RAJA S.A. va demara construirea a aproximativ 41 km de rețele noi de distribuire a apei potabile și canalizare, cu o valoare de 27 milioane lei.

Deasemenea, proiectul prevede și reabilitarea unui număr de 13,7 km de rețea de distribuire a apei potabile, precum și construcția a 7 noi stații de pompare, care însumat au o valoare de 12 milioane lei. Beneficiarii direcți ai contractului de lucrări vor fi peste 35.000 de locuitori ai județului Constanța, din localitățile Ovidiu, Cumpăna și Agigea.

Până acum am reușit să atragem finanțări importante pentru îmbunătățirea, modernizarea și extinderea rețelei de apă și canal. Vom continua, împreună cu colegii de la RAJA, să dezvoltăm toate localitățile județului și pentru a crește calitatea vieții tuturor locuitorilor Constanței.

Îi mulțumesc directorului general Felix Stroe și echipei S.C. RAJA S.A, pentru tot ceea ce fac pentru ca locuitorii județului să beneficieze de cele mai bune servicii de distribuire a apei."

Marius Horia Țuțuianu

#constantamergeinainte #cjc #mariushoriatutuianu #raja 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri