La Constanța, Ciolacu vine în vizită la prieteni, ca la neamuri

La Constanța, Ciolacu vine în vizită la prieteni, ca la neamuri(827)


După domnul președinte Ciolacu la Constanța se pare că va veni potopul. Nici nu plecase bine șeful de la București, lăsând aici mesajul său și probabil al partidului, că domnul Felix Stroe, mai marele PSD de pe aici, de pe la noi, ne-a și spus că e supărat pe unul Dâncu de pe la Cluj deși e conștient că ăștia ai dumnealui, mai ales cei mulți cu patru clase, habar nu au ce vrea ăla de la Cluj și de ce ne interesează pe noi tocmai chestia asta.

 

Un lider politic bun știe că într-o formațiune politică ai nevoie de oameni care aduc voturi, de oameni care aduc bani și de oameni care aduc imagine. Cine îi amestecă pe ăștia ori e nepregătit ori o face cu alte scopuri.

Când domnul Stroe îl acuză pe Dâncu de la Cluj că nu prea obține voturi uită sau se face că uită, că dumnealui cu toată gașca au obținut, la Constanța, anul trecut pe vremea asta, cam 19% pentru PSD la alegerile europarlamentare. De asemenea uită sau se face că uită că orice formațiune cu prestigiu (încă mai cred că PSD mai poate să redevină așa ceva) are nevoie de oameni luminați care pot face strategii, care pot sugera mesaje care pot lansa idei mobilizatoare și care nu trebuie să se ducă la Cogealac după voturi.

Am văzut mulți lideri politici la Constanța care se descotoroseau de cei de lângă ei care aveau și chiar îndrăzneau să arate celorlalți idei moderne, să sugereze căi noi de urmat pe drumul progresului atât de dorit de toată lumea.
De aceea nu ar trebui să ne mai mirăm că acum plângem după oameni capabili pe scena politică din Constanța.

 

Pe cine a avut Constanța pe listele de europarlamentari promovați de PSD?! Pe nimeni!

Adică pe aici pe la noi nu prea mai nasc oameni capabili care să cunoască strategii politice europene, să cunoască mai multe limbi străine și care să se ducă să ne apere interesele pe la Bruxelles.

Adică, să înțeleg că, Babu avem, Babu votăm?! Și cam atât?! Și apoi, Dumnezeu cu mila!?

 

Știe cineva de ce a venit liderul cel mare Ciolacu la Constanța?! Doar ca să le spună ăstora că Dâncu de la Cluj vrea răul PSD-ului și că băieții de pe aici ar face bine să îl sprijine pe blândul Ciolacu la șefia partidului?
Iar PSD-ul din Constanța ce mesaj a avut prentru viitorul lor, al nostru, și iertați-mi tupeul și îndrăzneala, al României?!?

 

În continuare Constanța acceptă cu ușurință să rămână bleagă și neputincioasă?!

În așteptarea alegerilor din toamnă, la București, PSD zice că se aliază cu ProROMÂNIA, cu ALDE și cu cine o mai fi sau o mai răsări.

 

La Constanța un băiețel crescut de PSD (deputat în 2012 pe listele PSD și ministru în două guverne PSD) zice, în numele Partidului ProRomânia, că pe aici nici nu se discută de așa ceva, ALDE nu prea mai există, UDMR are oricum mereu nevoie de ajutor, iar PMP face ca de obicei multe jocuri misterioase.

Norocul lor, nu al nostru, evident, este că acum la Constanța PNL și USR au orgolii și principii ca și cum nici nu le mai trebuie altceva, de exemplu, oarece istețimi și alianțe.

În ultima vreme PSD tot câștigă și pentru că noi nici nu vrem altceva dacă tot ne-am obișnuit cu mizeria și pesimismul.

  

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri