Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Programul lucrărilor edilitare din această săptămână(504)


Reabilitarea traseelor pietonale din oraș este prioritară pentru Primăria Municipiului Constanța. În acest sens, continuă intervențiile pe marile bulevarde: pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Lucrările de amenajare a infrastructurii pietonale cuprind și strada Lebedei din Portul Tomis.

Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă modernizarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu.

În cartierul Compozitorilor, 4 străzi sunt construite de la zero. Pe strada Paul Constantinescu și aleea Madrigalului se va turna asfalt în timp ce pe străzile Dimitrie Cuclin și Ionel Perlea se pregătește terenul în etapa premergătoare asfaltării.

Proiectul de amenajare a parcării situate în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic prinde contur. Lucrările de pregătire a terenului și de asfaltare avansează în ritm susținut.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri