Vai, săracul PSD, astăzi e, mâine nu e

Vai, săracul PSD, astăzi e, mâine nu e(954)


Știe cineva pe unde umblă PSD la Constanța și cu ce se mai ocupă băieții lui?

Băieții care mai sunt astăzi prin PSD au numai probleme personale, se sprijină între ei, râd și fac miștouri de cartier, stau agățați de unguri ca de niște surcele aduse de vânt.

Am putea să râdem de ei pentru că nu mai înțeleg nimic și nici nu mai au puterea măruntă a ripostei, a răzbunării: "ce-a zis ăla, mă?!?".
"În Constanța, rezultate catastrofale pentru PSD.
Campania de susținere a alegerilor a fost ca și inexistentă.
Lideri plictisiți, morocănoși, sictiriți.
Mesaje urâte, fără impact.
Constănțenii nu au fost niciodată proști. Se lăsau amăgiți.
Cred că PSD Constanța a obosit sau s-a săturat."

Asta am scris pe facebook anul trecut după aflarea rezultatelor din 26 mai 2019 când au avut loc alegeri pentru membrii din România în Parlamentul European și referendumul național convocat de Președintele României.

BEJ Constanța anunța pe 29 mai 2019 următoarele rezultate finale: 1. USR PLUS - 82.501 voturi (26,31%) 2. PNL - 82.402 voturi (26,28%) 3. PSD - 58.526 voturi (18,67%) 4. PMP - 29.595 voturi (9,44%) 5. Pro România - 22.669 voturi (7,23%) 6. ALDE - 11.596 voturi (3,70%)


Adică PSD scoate la Constanța, acum un an, un amărât de 19% și nu plânge nimeni iar șefii de pe aici, roșii de fond dar și de rușine, rămân tot ăia?! Să se fi primit ordin de la Bucureșt ca unii alegători PSD-iști constănțeni să voteze cu UDMR?

Legătura asta prea amoroasă dintre pesediști și maghiarii udemeriști lasă urme puturoase și naște monștri greu de tratat în viitor. La Constanța, de exemplu, sunt vreo 400 de unguri înregistrați oficial în acte iar UDMR scoate aici, în mai 2019, peste 1900 de voturi!?!

În lista lui Dragnea pentru europarlamentari nu era nimeni de la Constanța! Adică PSD Constanța recunoaște că nu prea mai are cu cine?! Păi, nu vă e rușine băieți?! Cu de-alde ăștia de pe acuma vreți voi să câștigați alegeri la Constanța?! Nici nu prea știe lumea cum îi cheamă.

Unde sunt liderii ăia faimoși care știau și să vorbească dar și să muncească pentru obținerea de voturi de se mira o Românie întreagă că de ce malul mării s-a înroșit pe de-a-ntregul? Bosânceanu, Stanca, Baltă, Donțu, Chintoan și încă mulți alții care mai de care mai pricepuți și mai simpatici de ți-era mai mare dragul să te întâlnești cu ei într-o dezbatere politică sau de interes local.

Unde sunt Telegraf și Neptun, sprijinitori puternici ai măscărilor pe care le puteai primi dacă nu erai cuminte și încercai să faci pe nebunul?

Au obosit băieții de la PSD la Constanța, nu îi mai interesează viitorul de nici un fel, nici al lor, nici al nostru?!

Păi, ce faceți băieți, ne lăsați pe mâna PNL-iștilor să ne scoată ăștia ochii că mereu am votat cu voi iar acum nu prea mai avem cu cine?!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri