Lucrări edilitare, desfășurate simultan, în mai multe zone din oraș

Lucrări edilitare, desfășurate simultan, în mai multe zone din oraș(461)


Conform graficului de lucru, în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea trotuarelor pe marile bulevarde: pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Pe strada I.G. Duca și pe strada Dumbrăveni se va recondiționa carosabilul iar pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, se va decoperta asfaltul deteriorat.

În ceea ce privește investițiile în infrastructura rutieră, în cartierul Compozitorilor se amenajează străzile Paul Constantinescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și aleea Madrigalului.

Lucrările de pregătire a terenului și de asfaltare se extind în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic, unde va fi construită o nouă parcare.

Echipele administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare. De asemenea, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.
jooble.org