A CUI ARMĂ SECRETĂ ESTE PROTECȚIA CONSUMATORILOR?

A CUI ARMĂ SECRETĂ ESTE PROTECȚIA CONSUMATORILOR?(1782)


De câțiva ani buni, Protecția Consumatorilor este la dispoziția lui Horia Constantinescu, care s-a autointitulat Cattani, cu binecuvântarea nașului Moga! Dar chiar de capul lui nu este! De aceea, întreb. A cui armă secretă este Protecția Consumatorilor? De când a bruscat o femeie pe plajă la Costinești, i s-a urcat la cap că e mare smardoi! Nu și-a spus Păcală, nici Tândală, nici Dorel...A sărit direct la titlul de CATTANI! Urmează să-și sudeze niște medalii pe piept gen “Memorialul Babu” și e gata și ca erou!

Nu sunt un susținător al birocrației, dar și poreclele astea ar trebui să treacă printr-o comisie aptă la cap și sinceră. Altfel, trăim într-o profundă eroare și un personaj idilic, precum domnul Constantinescu, jonglează cu restul lumii cum vrea el! Pentru că, trebuie să recunoaștem, de-alde Cattani au la dispoziție în continuare mase largi de naivi și de fraieri! Caritasul eroilor de mucava este în continuare în floare! Adevărul este că românul simte lipsa unui frate mai mare care să-l apere în diverse împrejurări! Nu s-ar putea spune că Horia este omul potrivit, dar unii chiar cred în el! Și eu sunt convins că va conta la alegeri, beneficiind de superficalitatea naivilor...

Când făcea afaceri la Costinești, beneficiind de relațiile bune pe care le avea cu familia fostului premier Adrian Năstase, era un anonim al piețelor...Ori în lumea asta a noastră internă nu răzbați de unul singur sau dacă nu ai un nume sau nu ești susținut politic abuziv!

Nu cunosc calitățile profesionale reale care l-au recomandat pe domnul Constantinescu pentru funcția supremă din fruntea Protecției Consumatorilor...Nici nu mă interesează, pentru că la concret știu foarte bine mecanismul promovărilor plecate din gura de tun, a tunului folosit la circ, a PSD...Și esența “tunurilor” pesediste.

Chiar credeți că PSD moare de grija cetățeanului furat și umilit de tâlharii din alimentația publică? Tema dată a fost un pretext pentru a promova Protecția Consumatorilor pe post de nouă sperietoare! Și, de fapt, nu ANPC a jucat cartea cea mare, ci Horia Constantinescu, care chiar se crede un Cattani autentic! El este de fapt mardeiașul care la nevoie este asmuțit asupra celor care deranjează PSD…

Interesant este că cel mai mult, ca imagine, a câștigat Horia Constantinescu, receptat de către opinia publică, virgulă, ca fiind omul după care se rotește instituția amintită. Protecția Consumatorilor se disciplinizează după domnia sa și nu invers. Practic, Horia încalecă și descalecă ANPC când vrea el! Imaginea ANPC este folosiă abuziv de când a fost luată în discuție posibila candidatură a lui Horia Constantinescu la șefia Primăriei Constanța!

De când Horica se joacă de-a candidatura, ați mai auzit de vreun control serios al ANPC? Doar Horia contează cocoțat pe o clădire a statului! Când se luptă cu mafia lui pește prăjit! Când cu mafia maxi-taxi! Când e fotomodel! Nu ați sesizat că domnul Constantinescu nu se mai murdărește pe mâini cu rațe expirate! Acum mai face și legi, sub umbra varanului...Umblă la patru ace și ne ține teoria chibritului, deși el în particular folosește bricheta! Când își dă demisia! Când, mai nou, își schimbă locul de muncă, făcând măicuțele să plângă!

Nu vă întristați, smerite doamne...Indiferent unde își ia transferul, acum la PPU, etc, tot Cattani conduce ANPC! El este fiul rispitor al tuturor partidelor din Constanța!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri