ÎN CAZUL BABU, EU GARANTEZ CU CATTANI!

ÎN CAZUL BABU, EU GARANTEZ CU CATTANI!(1145)


Din câte am constatat, și la mine constatarea este destul de aprofundată, Dumitru Babu se numără printre cei care cultivă șmecheria la nivel de politică de partid. Cum e “vicele” șmecheros și pus pe farse, așa e și partidul! Una promite, alta face! Și, când te prinde, te ia peste picior! Cu toate că este un anonim, nema activitate, din punct de vedere al contribuției personale la bunul mers al PSD, dumnealui se crede mai deștept decât toți! Chiar și față de Felix Stroe, dar nu se manifestă...

De când a emanat expresia “Faci umbră pământului”, ca să-i dea flit unui jurnalist prea insistent, se miră și el cât e de multilateral dezvoltat! Face ca Băsescu, care se așează în mijlocul curții, și se minunează de fiecare perlă pe care o scoate pe gură! Zice “Băsescu”: “Bă,ce poantă am spus!”, după care râde într-o taină a lui! Nu e bine,domnule viceprimar, să râzi de unul singur! Înainte, societatea era mai indulgentă...Zicea că râsul este sănătos la controlul anual și scăpai ușor...Dar,acum, cu atâtea lighioane pe planetă, te înseriază ăștia repede!
Știți când mi-am dat eu seama că domnul viceprimar de Constanța are tupeu de tupeu și este șmecher de șmecher? În povestea cu biroul lui de lux. Nu știu cât de mult și-l dorea, dar un lucru a demonstrat. Că l-a depășit pe Radu Mazăre la capitolul șmecherii și excentrități! Cred că această competiție între foștii locotenenți și amici ai lui Radu Mazăre și-a pus amprenta și pe comportamentul și felul de a fi al lui Dumitru Babu…

Să vă dau un exemplu. Un foarte bun prieten de-al meu din Tulcea, mi-a povestit că în gruparea de machedoni din care face parte este o mare concurență în privința mașinilor de lux. Dacă unul își schimbă mașina, automat procedează și ceilalți la fel! Ori, în cazul nostru, nici primarul Făgădău nu avea birou de lux, dar toată lumea din Primărie se agita să-i facă pe plac “prințișorului”!

Ce concluzie tragem? Că nu îl refuză nimeni! Și, de asta m-am convins singur, nu îndrăznește nimeni să-l contrazică! Are domnul Babu, după ce a pus de mai multe ori Primăria Constanța pe jar, creditul moral ca să nu-i treacă nimeni prin față? Eu cred că cel mai mult contează sprijinul venit din partea lui Felix Stroe! Care s-a legat singur de mâini și de picioare cu acest tânăr cu comportamentul lui Goe! Indiferent dacă are sau nu are vreo datorie față de familia acestuia!

Ceea ce este mai trist în această poveste ține tot de Babu, care a recidivat! Cu alte cuvinte, nu a dat doi bani pe sacrificiul generalului! Care are și un motiv obiectiv să nu îl excludă din partid: pierderea postului de viceprimar de către PSD! Exact în “umbra pământului” îl doare pe Babu de chestia asta! Că doar nu el s-a bătut în campania electorală! Vă aduceți aminte de scandalul generat de Babu cu iluminatul stradal? S-a găsit soluția salvatoare ca să nu mai zacă în beznă Constanța.

Profitând de prezența unei trupe de circ pe teritoriul nostru, domnul vice a învățat să cadă pe bec fără să-l spargă! Cum? Simplu de tot. În loc de Dormeo, folosiți salteaua Felix! Aud că în incidentul, care incident?, cu Protecția Consumatorilor a existat doar intenția celor doi protagoniști de a se îmbrățișa colegial și nimic mai mult! Nu am niciun dubiu! Eu garantez cu Cattani!

 

sursa foto: Info Sud-Est
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri