O amendă pe deplin meritată

O amendă pe deplin meritată(495)


Un constănțean a fost sancționat cu amendă de 6000 de lei după ce a golit o autoutilitară plină cu moloz pe un teren proprietate privată. Sancțiunea a fost aplicată conform art. 96 , alin. (1), pct 15 din O.U.G. nr. 195/2005.

Conducătorul auto a fost surprins de un cetățean care, dând dovadă de simț civic, a făcut fotografii pe care le-a trimis Poliției Locale. Pe baza numărului de înmatriculare, bărbatul a fost identificat și sancționat pentru fapta sa.

Această situație putea fi evitată dacă persoana în cauză respecta normele legale.

Reamintim că materialele provenite din construcții și desființări nu se depozitează la platforme, ci trebuie depuse în amplasamentul din incinta Portului Constanța - zona Poarta 9.

Deși polițiștii locali au intensificat activitățile de identificare a persoanelor care aruncă deșeurile pe domeniul public sau în alte locuri decât în cele special amenajate, în continuare, se confruntă cu astfel de situații.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp - Direcția Generală Poliția Locală. Ne-ar fi de mare ajutor dacă fotografiile trimise de dvs. ar conține numerele de înmatriculare ale mașinilor sau alte date de identificare pentru a putea depista rapid persoanele care încalcă legea.

Păstrați Constanța Curată! Doar împreună putem avea un oraș curat!
jooble.org