Mama noului coronavirus e o curvă vagaboandă fugită de acasă

Mama noului coronavirus e o curvă vagaboandă fugită de acasă(1099)


Toți deștepții lumii vor să afle de unde a apărut acest virusache, cine este mama lui.

Nimeni nu știe sau nu vrea să ne spună ce, cine și cum ca nu cumva să punem mâna pe topoare. Ba zic unii că nenoricitul ăsta cel mai proaspăt dușman al omenirii a sărit pe geam din laboratorul ăla misterios din Wuhan care se ocupă nu de mult timp tocmai de studierea acestui zvăpăiat.

Mare minune că primele cazuri au fost găsite tocmai acolo, ce mică e lumea (!?!), deși cei de acolo zic că nu au mâncat usturoi chinezesc și nici gura aia a lor mincinoasă nu le pute.

Circulă acum pe tot facebook-ul o informație că un mare savant japonez știe el și ne zice și nouă că virusul de acolo e, din laboratoarele alea chinezești din Wuhan, că dânsul acolo a lucrat vreo patru ani și îi știe bine pe cei de acolo care tocmai acum au dispărut definitiv de nu mai răspund nici la telefon. O minciună mare cât amenzile poliției de pe la noi. Un savant ca acest profesor universitar dr. Hasuku Honjo dăruit cu premiul Nobel în 2018 pentru descoperirea terapiei cancerului "prin inhibarea reglării imune negative" nu va lucra și nu va studia niciodată în China. Verificați și voi pe CV dumnealui.

 

Fake news-ul este astăzi din ce în ce mai priceput și pătrunde ușor printre noi și în sufletele noastre fără să ne mai ferim de nocivitatea lui sau nici nu ne mai întrebăm cine se ocupă cu astfel de măgării și în ce scop o face. Sărim imediat să facem pe deștepții: ai văzut domnule ce a făcut chinezul?!

 

Alții și-au imaginat că cineva, un mare dușman al nostru, al tuturor, l-a născut pe nenorocitul ăsta de virus special ca să îl folosească împotriva noastră ca armă biologică deoarece ne-am cam înmulțit, nu ne mai ajungem cu de nici unele și ar cam trebui să ne revenim, să ne băgăm mințile în cap, să nu mai fim așa de pretențioși și de nemulțumiți. Să ne împuținăm la comandă.

Când nimeni nu știe pe unde umblă curva asta de mamă a mult prea dezlegatului ăsta de virus criminal ne putem gândi la orice fiind evident că cei care ar trebui să ne liniștească cu adevăruri dorm sau sunt de-a dreptul idioți. Iată un exemplu serios din surse demne de încredere care deși nu știu nimic vor să ne lămurească.

Autorităţile chineze ne spun că originea virusului este încă necunoscută, deși iniţial au declarat că provine de la animale dintr-o „piaţă umedă” cu animale vii din binecun oscutul de acum Wuhan. Virusul ar fi sărit speciile, de la lilieci la animale vândute pe piaţă anul trecut şi apoi a infectat oamenii. După cinci luni de la apariţia focarului, China nu are încă nici un punct de origine şi niciun pacient zero.

Locul cel mai nimerit pentru a investiga originea virusului, Institutul de Virologie Wuhan, a fost complet închis investigaţiilor externe de către Partidul Comunist Chinez, ne zice Washington Times, care ne arată și că regimul a luat măsuri „draconice” pentru controlul informaţiilor despre virus încă din ianuarie. China a impus restricţii tuturor publicaţiilor în legătură cu originile virusului Wuhan, iar mulţi cercetători par convinşi că virusul nu ar fi putut veni din laborator.

Încă o dovadă ciudată se găseşte în memoriul guvernamental obţinut de Washington Times unde se afirmă despre dispariţia cercetătorului Huang Yanling, care lucra la Institutul de Virologie Wuhan, despre care unii analişti, inclusiv ai Epoch Times, cred că ar fi „pacientul zero”.

 

Biroul Serviciilor Naţionale de Informaţii americane infirmă teoriile activiştilor anti-China şi ale unor partizani ai preşedintelui SUA Donald Trump care susţineau că noul coronavirus a fost creat de cercetători chinezi ca armă biologică şi că ar fi “scăpat” dintr-un laborator spunând că acesta “nu a fost creat de om sau modificat genetic”.
Organizaţia Mondiale a Sănătăţii (OMS), afirmă pe 21 aprilie că toate dovezile arată cum acest virus a fost transmis de animale în China, anul trecut, şi că nu a fost fabricat într-un laborator.
“Comunitatea de Informaţii (IC) a SUA a transmis că e de acord cu concluzia comunităţii ştiinţifice internaţionale, potrivit căreia Covid-19 nu a fost făcut de om sau modificat genetic." Apoi, spre surpriza noastră precum că ne cred ăștia mai proști decât am putea fi, tot de acolo, aflăm că această comunitatea de informaţii va continua să analizeze cu rigoare noile informaţii pentru a stabili dacă epidemia a fost provocată de la contactul dintre om şi animal sau dacă a fost rezultatul unui accident dintr-un laborator din Wuhan”.
Declarația vine de la Biroul Serviciilor Naţionale de Informaţii (ODNI) și nu pare a fi un nou fake news.
Sună că în teroria filozofului bulgar: dacă e, e, dacă nu e, nu e!
Noi să fim sănătoși!

Ajută-ne Doamne. Ai văzut că am fost cuminți și de Paști și de 1Mai.
Ia-l, te rugăm, pe ăsta mic și rău și bagă-l în aia a mă-sii, care o fi ea, că bănuim că tu o știi mai bine.

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri