Delta Dunării e aici, Delta Dunării va fi aici și după pandemie!

Delta Dunării e aici, Delta Dunării va fi aici și după pandemie!(772)


Florin Chilian, Ada MIlea, Fără Zahăr, SPAM și Folk Frate la prima sesiune live a SOUNDRISE FESTIVAL


Printre evenimentele programate de către Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării în 2020, în scopul promovării Deltei Dunării și a deschiderii destinației turistice către un public din ce în ce mai numeros și variat se numără și festivalul de muzică Soundrise.

Prima ediția a Soundrise Festival ar fi trebuit să se desfășoare la Sulina, în perioada 30 iulie - 2 august 2020. Din cauza restricțiilor impuse de lupta cu pandemia de SARS-COV-2, este foarte puțin probabil ca anul acesta să se mai poată avea loc evenimente publice de amploare, cu spectatori numeroși. Acest lucru nu înseamnă că Delta Dunării nu va putea fi vizitată de turiști și că operatorii din domeniu nu-și vor relua activitatea, respectând toate măsurile de siguranță impuse.

De aceea, Soundrise Festival se mută în online, pentru o perioadă de timp încă nedefinită.

Cătălin Țibuleac, președintele AMDTDD a declarat: „Trebuie să continuăm să demonstrăm supremația bucuriei. În contextul sumbru al epidemiei, ne dorim să transmitem o rază de speranță și de încântare, precum și faptul că Delta Dunării este pregătită să primească turiști, în siguranță.
Adaptându-ne vremurilor, am creionat un festival de muzică, cu multiple valențe, cu scopul de a menține vie în atenție Delta Dunării și județul Tulcea, ca o destinație turistică emblematică a României și de a aduce contribuții culturale, de solidaritate și de optimism. Ne dorim să reprezinte un simbol al renașterii, care să continue să transmită mesajul că există Delta Dunării și după Covid-19“.

 

Prima sesiune live a Soundrise Festival 2020 are loc sâmbătă, 2 mai, începând cu ora 19.00 Transmisiunea poate fi urmărită live pe
https://www.facebook.com/soundrisefestivalsulina/

și pe
https://www.facebook.com/Asocia%C8%9Bia-Delta-Dun%C4%83rii-132709560841325/

Sesiunile Soundrise Festival 2020 vor avea loc bilunar, în week-end-uri, pe întreaga perioadă a restricțiilor.

La prima sesiune a SOUNDRISE FESTIVAL 2020 vor participa: Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, SPAM și Folk Frate.

SOUNDIRSE FESTIVAL este un eveniment organizat de cătrea AMDTDD și PAH, cu sprijinul tehnic al PLAY UP.

 

Echipa de Comunicare

AMDTDD


E-mail: asociatia_deltadunarii@yahoo.com


Mobil: 0744 358 114 - Cătălin Țibuleac, președinte AMDTDD

 

Despre Noi

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării este o organizație neguvernamentală, cu personalitate juridică, înființată în luna aprilie 2018, cu scopul de a promova și de a dezvolta, pe termen scurt, mediu și lung, Delta Dunării și Dobrogea de Nord. Membrii asociației sunt: Consiliul Județean Tulcea; Primăria Municipiului Tulcea; Primăria Comunei Jurilovca, Primăria Comunei Crișan, Asociaţia Comunelor din România – Filiala Judeţeană Tulcea, „Complex Delta” S.R.L; „Europolis” S.A. „Holbina – Trei Bibani” S.R.L.; Complex Cormoran; Complex Egreta Hidroturism; Asociaţia Eco Delta Dunării, formată din: Complex Green Village; Green Delta Tour S.R.L.; Touring Delta S.R.L.; Ibis S.R.L.; Descoperă Delta Dunării S.R.L.; Compania de Turism S.R.L. Ivan Patzaichin; Eden Travel Partener SRL; Hotel Delta Est – Sulina; Asociația operatorilor din agricultura ecologică „Bio România” – filiala Tulcea.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri