UDTTMR: La Tuzla, în noaptea de ÎNVIERE, creștinii se vor bucura de primirea luminii sfinte!

UDTTMR: La Tuzla, în noaptea de ÎNVIERE, creștinii se vor bucura de primirea luminii sfinte!(1125)


Taner Reșit, membru al comunității noastre și primar al comunei Tuzla din județul Constanța, acordă o atenție deosebită în perioada următoare felului în care vor fi organizate toate activitățile laice și religioase în rândul comunității, astfel încât locuitorii să nu resimtă prea acut restricțiile impuse de distanțarea socială cauzată de pandemia de COVID-19.

Cum Sărbătorile Pascale se apropie, primarul a luat legătura cu preoții din comuna Tuzla și în urma consultărilor cu aceștia s-a luat decizia ca în seara de Înviere, după 12 noaptea, prelații să pornească pe străzile comunei și să împartă lumină tuturor credincioșilor creștini. În acest fel, oamenii vor avea toți posibilitatea de a se bucura de Lumina Învierii luată direct de la preot și de a se ruga în siguranță.

Și la nivelul celorlalte localități unde membri ai comunității noastre dețin funcții în cadrul administrațiilor publice, aceștia se implică în vederea unei cât mai bune organizări a activităților prilejuite de sărbătoare Paștelui.

Comunitatea tătară este alături de prietenii creștini și își manifestă speranța că vom depăși cu bine, cât mai curând, această perioadă grea pe care o traversăm. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri