Septimiu Bourceanu: ...acești oportuniști politici au găsit momentul să se erijeze în specialiști în coronavirus și în gestionarea pandemiei

Septimiu Bourceanu: ...acești oportuniști politici au găsit momentul să se erijeze în specialiști în coronavirus și în gestionarea pandemiei(706)


Vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu a postat pe pagina sa de socializarre:

"😷 Așa cum punctam zilele trecute, în perioada aceasta în care toată omenirea se confruntă cu o criză fără precedent, apar tot felul de oportuniști care, în goana lor după capital electoral, calcă cinic pe deciziile autorităților statului și induc panica în rândul constănțenilor.
🤢 Este și mai trist că acești oportuniști politici fac parte din cei aleși să-i reprezinte pe constănțeni, să îi ajute cu legi cât mai bune și să îi protejeze atunci când este cazul.
🤮 Dar ce vedem? Că acești oportuniști politici au găsit momentul să se erijeze în specialiști în coronavirus și în gestionarea pandemiei, să pună la îndoială deciziile autorităților centrale și a reprezentantului acestora în teritoriu, să se arate îngrijorați de o falsă "teroare" care ar fi cuprins județul Constanța odată cu carantinarea aici a unor români.
📌 Unul dintre acești oportuniști politici, care stă acum în siguranță și confort în fața telefonului și strigă cât îl țin plămânii că "năpasta" s-a abătut asupra noastră din cauza prefectului George Niculescu , a fost chiar ministru al Turismului, anonim ce-i drept, dar fost demnitar al statului român.
📌 Mai mult, respectivul a "descoperit" acum lipsa dotărilor din spitalele constănțene dar nu a făcut nimic să remedieze acest lucru cât a fost ministru în Guvernul României.
📌 De altfel, era de așteptat ca un fost ministru care a asistat, cel puțin teoretic, la luarea unor decizii, să știe cât de important este ca oamenii să respecte aceste decizii, să nu le pună la îndoială și să nu le conteste cu fumigene alarmiste și periculoase.
📌 Dar se pare că în perioada în care a fost ministru îi stătea gândul mai mult la contractele cu Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța decât la importanța actului de guvernare. Iar acum nu face decât să pornească niște răfuieli politice care nu își au locul în această perioadă.
🦠 În realitate nu face decât să ducă în derizoriu munca neobosită a cadrelor medicale, polițiștilor, jandarmilor și militarilor care își riscă sănătatea în fiecare zi în lupta cu coronavirusul."
#septimiu

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri