Primăria Municipiului Constanța vine în ajutorul persoanelor vulnerabile, fără aparținători

Primăria Municipiului Constanța vine în ajutorul persoanelor vulnerabile, fără aparținători(394)


Echipe ale Direcției Generale de Asistență Sociale sunt disponibile NONSTOP la numărul de telefon 0737.55.22.70, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău: “Ne-am gândit la persoanele singure, la persoanele vulnerabile, la persoanele care nu au pe nimeni. Împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială vom avea echipe în teren care vor face cumpărăturile în locul dumneavoastră și vă vor oferi asistență. Punem la dispoziția persoanelor vulnerabile numărul de telefon NONSTOP - 0737.55.22.70. Este extrem de important să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă recomand din suflet, stați acasă!”

Numărul de telefon NON STOP 0737.55.22.70 este valabil doar pentru persoanele vulnerabile care nu au aparținători. Echipele care fac cumpărăturile au legitimație de serviciu și poartă echipament de protecție cu mănuși și mască. Marfa se achită în baza bonului fiscal.

Peste 40 de persoane au beneficiat până acum de ajutorul echipelor Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Facem apel la constănțenii care au cunoștințe, vecini, persoane singure vulnerabile, să le transmită numărul de telefon NONSTOP - 0737.55.22.70.
jooble.org