DOAMNA DĂNCILĂ DE VIRUȘI NU ARE MILĂ!

DOAMNA DĂNCILĂ DE VIRUȘI NU ARE MILĂ!(967)


După ce toată clasa politică de la noi a fost infestată de viruși, exact atunci când nu mai aveam nici o speranță, ne-a sărit în ajutor fostul premier, Viorica Dăncilă! Care, se știe, Dăncilă, de viruși nu are milă!

Ca atare, pune la dispoziția patriei și a poporului întreaga ei experiență! Care? Aia de gropar? Vedeți ce se întâmplă dacă lăsați poarta deschisă de la casa doamnei? Dacă o lăsați nesupravegheată, domnilor pesediști! Riscați să vă confruntați cu un val de inteligență cu mult peste standardele cu care ne-ați obișnuit…

Și halatul? Unde-i halatul? Foarte îndemânatică și tandră la despăducheat pisici și alte mamifere de casă, Veorica este optimstă și încrenzătoare în forțele ei proprii. Ca atare, este pregătită să își salveze țărișoara prinsă la mijloc între capitalismul feroce și atacul virulent al virușilor de tip corona!

Veorica salvează România! Deși ne-a convins pe toți, înainte de prăpăd, că nu se pricepe la nimic din treburile țării! Nu este deloc plăcut când te compară lumea cu Dorel. De pildă, eu sunt cunoscut în anturajul meu ca unul care nu le are cu tehnica...Dacă mă apropii de grătarul încins, imediat se aude o voce strigând: “Băi, luați-l pe ăsta de aici că nu avem dispensar în sat!” Mie nu îmi este rușine să recunosc că nu mă pricep la anumite domenii de activitate, deși mă manifest într-un cadru restrâns...Dar Veorica, în postura de prim ministru, a dovedit că era mult prea naivă și lipsită de experiență practică și politică. Și, atunci, ce să ne ofere concret un personaj care a avut țara la picioare și nu a știut ce să facă cu ea! Vorba prietenilor mei. “Luați-o de aici, că nu avem dispensar în zonă!”

Domnia sa a apărut recent într-un colț de televizor și gesticula de parcă ar fi năvălit țânțarii peste ea! Pare a fi mai degrabă o prezentatoare de știri pentru persoane fără auz. Oricum, chiar și atunci când sonorul este dat la maxim, tot nu auzi nimic! Sau mai degrabă nu înțelegi nimic!

Ca nație, am atins culmea ridicolului...Viorica Dăncilă, un prim ministru mediocru, care a aruncat țara în dezastru, vine, acum, când ne este și mai rău, să salveze România! Nu știu dacă s-a urcat singură în corcoduș sau au urcat-o alții, spunându-i că în bulibășeala creată ar putea redeveni prim ministru! Cert este că nu vrea să mai coboare! A uitat că s-a făcut de sparanghel și joacă din nou rolul care i-a plăcut atât de mult: cel de prim ministru al României. Generoasă cu românii din popor, face apel la unitate. La unitatea de unde își ia zilnic laptele sau la unitatea de coafură?

Am trăi-o și pe asta! Dăncilă de viruși nu are milă! Mai mult, și-a abandonat costumul de casnică și a venit la București să convingă Guvernul Orban să se ia de gât cu dușmanul universal! Mai mare râsul, tot dumneaei, conștientă că trebuie să se spele de mai multe ori pe zi, a aruncat din reflex prosopul...Prosopul și halatul. S-a grăbit. Prosopul. Unde e prosopul?

Nu cred că doamna Dăncilă a venit la București doar pentru a citi Proclamația virușilor…

A crezut că e scaunul de premier gol, bulibășeală în jurul lui, și s-a gândit că e rost de o reîncoronare rapidă! Da, dacă mai era “tătuca” Dragnea la butoane, era posibil!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri