MAI ESTE VERGIL CHIȚAC UN CANDIDAT CREDIBIL PENTRU OBRAZUL SUBȚIRE AL PNL ?

MAI ESTE VERGIL CHIȚAC UN CANDIDAT CREDIBIL PENTRU OBRAZUL SUBȚIRE AL PNL ?(1719)


Îmi par de-a dreptul penibile tentativele celor care îl victimizează pe Vergil Chițac în povestea de-a dreptul revoltătoare privind încălcarea regulilor impuse de situația creată de virusul ucigaș. Degeaba au fost puse în funcțiune bocitorele tonomat din anturajul amiralului! Degeaba propagandistul susținătorilor al lui Chițac caută un țap ispășitor cu instalație, ca să-i ia pe adversari la refec...Domnia sa s-a compromis total și iremediabil și, din păcate, trage după el și PNL, un partid cu obrazul subțire...Dovadă că, la ora la care scriu aceste rânduri, o parte a presei își reglează din nou tirul pe Chițac. De aceea, zic eu, se impune luarea unei decizii rapide de către conducerea PNL. Mă refer strict la liberalii cu funcții importante, nu Comănescu-GSP, nu Dragomir etc.

Întrebarea este una singură.
Mai este Vergil Chițac un candidat credibil pentru obrazul subțire al PNL?
Merită un partid istoric de valoarea PNL să fie pus la dispoziția unui aventurier politic care face ce face. convins că nu va păți nimic, pentru că se bucură de imunitate!

Dar poate că Poliția o să mă contrazică, faptele amiralului fiind la limita penalului! Deocamdată, domnia sa se bucură de o atenție specială... Nu ca amărâții care zbiară disperați, precum vitele, din cuștile în care au fost băgați... Nicăieri pe mapamond, nici măcar în țările bananiere cu papagali mulți și colorați la zi, nu s-a pomenit o asemenea sfidare! Să ignori șmecherește o situație extrem de gravă în care se află țara dominată de tot felul de viruși! Și când faci chestia asta? Exact într-un moment propice când ar fi trebuit să fii un exemplu național pentru cei cărora le ceri votul!

Foarte mulți constănțeni și-au pus speranțele în Vergil Chițac la alegerile locale. Ei erau convinși că doar un amiral poate repune ordinea și disciplina în drepturi. Și ce au văzut zilele acestea? Au văzut un amiral încălcând reguli pe care un cetățean obișnuit este obligat să le respecte! Altfel, poate fi săltat de Poliție! Au văzut un amiral indisciplinat care a refuzat transportul cu izoleta la spital, gest pentru care cetățeanul obișnuit ar fi plătit de asemenea cu vârf și îndesat...Un amiral fără masca sanitară obligatorie și ea. Dar și fără masca personală a cadrului militar instruit să respecte și să aplice legea, cu avantajul moral de a cere altora să procedeze ca el…

Mai poate fi, după cele petrecute în aceste zile, Vergil Chițac un candidat apt să mai gireze astfel de promisiuni la alegerile locale? Lui Decebal Făgădău i s-a cerut demisia pentru lucruri mai puțin grave! Și, deocamdată, domnia sa a nu a pus nimănui viața în pericol!

În cazul Chițac, virusul cu care ești contaminat se poate întoarce oricând la locul faptei! Nici dacă îl cobori la stadiul de “mintea copiilor”, domnia sa nu poate justifica comportamentul prin care a pus în pericol viața atâtor persoane! Față de ceea ce se cunoștea până sâmbătă, au apărut alte suspiciuni, alte prezumtive victime. Nici măcar printre dușmanii săi, ca să fac o glumă amară, fiind vorba de activități electorale pro Chițac...

Înțeleg că, după gafele făcute la nivel național, cu încălcarea tuturor restricțiilor impuse de invazia virusului ucigaș, Vergil Chițac se află în carantină! Dar de ce spun eu “gafe”, când avem în față acțiunile premeditate ale unui conducător care și-a propus să schimbe noua ordine mondială în orașul Constanța și în partidul care l-a “nășit”. Acum,mai nou, contaminat fiind, vrea pesemne să decimeze și PNL, ca să își impună unanimitatea sa personală!

Vorbim despre un personaj mediatizat cu mult exces de zel. Un ditamai amiralul în floarea vârstei și nu un închipuit oarecare, care se crede Napoleon de cinci stele cu dop de plută. Vergil Chițac s-a transformat singur într-o bombă atomică cu două picioare gata să explodeze la cea mai mică atingere! Carantina este locul tocmai potrivit ca să-i iasă din cap toți virușii și gărgăunii rezultați din excesele sale de Putere, care l-au împins la gesturi de-a dreptul prostești! Dacă are gânduri sau aptitudini de sinucigaș, mă rog, e treaba domniei sale, dar ce rău i-au făcut cei din jurul său, pe care îi trage ca înecatul după el! Inclusiv PNL, partidul care și-a pus obrazul ori de câte ori i s-a năzărit lui să candideze pentru Primăria Constanța.

Credeam că, după internare, l-au supus unor tratamente adecvate pentru decontaminarea sa, dar văd că altele sunt prioritățile...Repet, Chițac este supus unui amplu program de victimizare! În curând, o să se spună și despre domnia sa că este o victimă politică și că întreaga odisee a virusării României a fost îndreptată împotriva sa! Practic, se încearcă să se demonstreze că deciziile sale privind încălcarea tuturor regulilor impuse la nivel național au fost influențate direct de niște viruși damblagiți!

În realitate, Vergil Chițac este victima propriului său comportament, elementul definitoriu fiind aroganța. Din cauza căreia, se știe, a plătit scump și Radu Mazăre, dar nimeni nu învață nimic din trecut!

Ultima oră: România intră de luni în STARE DE URGENȚĂ!

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri