Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
TREI DOAMNE ȘI TOȚI TREI SE FĂCURĂ MITITEI

TREI DOAMNE ȘI TOȚI TREI SE FĂCURĂ MITITEI(819)


După toate socotelile rămân cu șanse aproape egale de a învinge în lupta cu unicul Făgădău ceilalți doi ciudăței deocamdată din păcate cam mititei, Chițac și Stelian Ion. Astăzi fiecare dintre cei trei se învârte în jurul unui scor, aproape egal, de circa 20%.

 

Singura alianță electorală credibilă și pe față ar fi între cei doi din dreapta deocamdată singurii mai de ispravă, care dacă ar vrea să cedeze unul altuia un sprijin electoral, am fi și noi mai liniștiți și am putea să pornim la luptă cu toții și încrezători și cu speranța victoriei. Să fie oare adevărat că nu toți vrem să scăpăm de PSD?!

Putem cu siguranță să luăm în considerare și decizia, bănuim că înțeleaptă, pe care o va lua PNL-Constanța.

 

Ce îi încurcă pe cei trei Vergil Chițac, Stelian Ion și PNL Constanța să se așeze la masa negocierilor având un singur scop, un singur țel, înlăturarea pesediștilor din Casa Albă!?!

Unde-s doi puterea crește și dușmanul nu sporește! Îi putem ruga să joace zaruri dacă altcumva nu se pot decide. Oricare dintre ei, bine sprijinit de ceilalți, poate câștiga lupta mult așteptată cu bătrânul balaur nărăvit la bunătățile din Constanța. Oare orgoliile lor sunt mai importante decât această șansă ca împreună să accepte o strategie învingătoare?!

Nu e oare astăzi nimeni în Constanța care să îi determine să se înțeleagă astfel încât să putem spera și noi ceva mai bun pentru constănțeni?!

 

Nici Vergil Chițac, nici Stelian Ion, nici PNL Constanța nu vor putea câștiga luptându-se singuri, ignorând voturile celorlalți.

Orice vot risipit va fi favorabil PSD-ului care astfel va putea învinge ca întotdeauna cu un scor foarte mic.

 

Vergil Chițac, Stelian Ion și PNL Constanța sunt prieteni, pot fi colaboratori sau sunt de fapt dușmani? Nu au același scop comun?

 

Se spune că erau trei prieteni care își doreau să urce un munte pentru că în vârful lui trăia un bătrân plin de înțelepciune pe care își doreau să-l cunoască. La un moment dat au ajuns la o răscruce, și fiecare a continuat să-și aleagă drumul după cum îl îndemna sufletul. Primul a ales o cărare abruptă. A doua cale străbătea un canion îngust și accidentat, plin de vânturi puternice. Al treilea a ales o cărare mai lungă, care ocolea muntele șerpuind în pante line. Răspunsurile bătrânului i-au uimit, cei trei prieteni căzând pe gânduri. Și au înțeles, în sfârșit, că la orice răscruce POT ALEGE, iar viața fiecăruia este rezultatul alegerilor făcute de-a lungul ei.

 

Povești sunt destule, răscruci apar mereu la tot pasul, înțelepți nu prea se mai găsesc pe aici pe la noi deoarece dacă ne caută cineva toți suntem deștepți și avem numai merite și căutăm numai foloase!

Așa o să ne ajute Dumnezeu!

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri