Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Deputatul Tararache, micul plagiator de pe Facebook

Deputatul Tararache, micul plagiator de pe Facebook(556)


Dacă ditamai premierul este acuzat că a plagiat zeci de pagini dintr-o lucrare de doctorat, de ce nu ar face la fel, dar la o scară mai mică, și politicienii mai mici?


Se pare că așa a gândit și deputatul constănțean Mihai Tararache atunci când s-a hotărât să posteze vorbe de înțelepciune pe contul său de Facebook.

Una dintre cele mai recente postări ale sale ne aduce în față cu un om de o inteligență și sensibilitate aparte. ”Nu înceta niciodată să zâmbești, nici chiar atunci când ești trist, pentru că nu se știe cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău”, spune tânărul deputat constănțean. Și primește și multe ”like”-uri pentru acest mesaj.

Ce uită să posteze însă deputatul neafiliat sunt ghilimelele și faptul că citatul nu îi aparține. La o simplă căutare pe Google descoperim că acesta i-ar aparține lui Gabriel Garcia Marquez. În niciun caz nu îi aparține lui M. Tararache, pe care îl anunțăm, pe această cale, că Gabriel Garcia Marquez este un scriitor sud-american din ale căror volume se poate inspira direct, pentru mai multe vorbe de înțelepciune. Frumos ar fi să citeze și sursa, ca să nu credem că cine plagiază azi un citat pe Facebook este în stare să facă mai mult, în viitor, în politică.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri