Aur la Cupa -Spartacus-  pentru Daria Kraus!

Aur la Cupa -Spartacus- pentru Daria Kraus!(1019)


Sportiva a început anul competițional 2020 în forță. În cadrul Cupei „Spartacus” care a avut loc, duminică, 23 februarie, la Centrul Sportiv Apollo, Daria a fost dublu medaliată cu aur la probele de concurs fighting și ne-waza la categoria under 14 - 48 kg.

Micuța campioană a obținut anul trecut titlul de cel mai bun sportiv al secției de ju-jitsu în cadrul Galei Premiilor CS Marina Constanța, în urma calificării pe locul I în clasamentul mondial și național.

Participarea la Cupa României de Ju-Jitsu 2019 i-a adus sportivei locul întâi la fighting, categoria U16, locul II la fighting, categoria U14 și locul III la ne-waza, categoria U14.

La World Cup Balkan Open 2019, Daria Kraus a obținut titlul de vicecampioană mondială la Ju-Jitsu, la categoria U14 – 44 kg.

În 2018, Daria era desemnată cel mai bun sportiv al Clubului „Marina” Constanța datorită performanțelor obținute în anul 2018 la Balcaniada din Atena – titlul de vicecampioană la categoria U12 – 36 kg și la Campionatul European din Amersfoort, Olanda- titlul de campioană europeană la categoria U14 – 40 kg. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri