LUDOVIC ORBAN ȘI FLORIN CÎȚU S-AU ANGAJAT SĂ CONTINUE DEPESEDIZAREA ROMÂNIEI!

LUDOVIC ORBAN ȘI FLORIN CÎȚU S-AU ANGAJAT SĂ CONTINUE DEPESEDIZAREA ROMÂNIEI!(796)


În următoarea perioadă, PNL va încerca să coaguleze o majoritate și să obțină sprijinul tuturor parlamentarilor care înțeleg că “România are nevoie de o guvernare onestă, o guvernare liberală, o guvernare care să ofere țării un parcurs euro-atlantic predictibil, o bună guvernare care să asigure prosperitate și siguranță pentru toți cetățenii.”

Nominalizarea lui Florin Cîțu asigură continuitatea. Un guvern condus de acesta ar reprezenta o prelungire a guvernului care a fost mâna dreapta a premierului Orban. Astfel, vor fi continuate toate lucrurile bune pe care le-a făcut guvernul Orban. Printre priorități amintim deblocarea situației în care PSD și prelungirile sale instituționale au adus România.

Atât liderul PNL Orban cât și premierul propus Cîțu s-au angajat să continue depesedizarea României. Asta nu înseamnă doar să scăpăm de oamenii pe care PSD i-a angajat în diferite instituții ale statului și care nu au nicio calitate pentru a ocupa acel post, asta înseamnă să eliminăm cu totul din statul român pilele, relațiile, nepotismele, angajările fictive ș.a., obiceiuri comunistoide ce sunt perpetuate în România de pesediști.

Pesedismul înseamnă un mod retrograd de a face politică, înseamnă populism, hoție, impostură și incompetență. În loc să răspundă pentru dezastrul din ultimii 3 ani, pesediștii cer acum socoteală liberalilor care în 3 luni au reușit să facă mai mult decât au făcut pesediștii în mulți ani de zile.

În ultimii ani, românii au înțeles un lucru: cu cât un liberal este mai atacat de pesediști, cu atât mai mult există garanția că acel liberal își face treaba bine, cu atât mai mult există garanția că acel om este opusul a tot ce înseamnă PSD.

Și noi știm ce înseamnă PSD: Hoție, incompetență, servilism.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri