Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
ÎNCĂ UN MISTER ELUCIDAT. NICUȘOR DAN ESTE CANDIDATUL SUSȚINUT DE PNL LA PRIMĂRIA BUCUREȘTI

ÎNCĂ UN MISTER ELUCIDAT. NICUȘOR DAN ESTE CANDIDATUL SUSȚINUT DE PNL LA PRIMĂRIA BUCUREȘTI(738)


Care sunt candidații PNL pentru primăriile din București și Constanța? Aproape că nu a fost zi care să nu înceapă cu această întrebare! S-au iscat lungi polemici pe marginea acestui subiect. Mai ales la Constanța, unde adversarii PNL au recurs la atacuri sub centură! Starea de incertitudine persistă, la ora la care scriu aceste rânduri, dar și aici candidatul PNL va fi cunoscut în curând...E o chestiune de ore.

Prin decizia de a-l propune pe Nicușor Dan candidat la Primăria Capitalei, susținut de liberali, PNL dovedește că doar interesul bucureștenilor contează!

PNL are două obiective prioritare în București. Să scape Capitala de PSD și de administrația dezastruoasă condusă de Gabriela Firea. Să asigure o guvernare locală a Bucureștiului, care să ofere soluții eficiente și viabile pentru fiecare dintre problemele majore ale orașului.

Bucureștiul este totuși capitala României și trebuie să îndeplinească anumite standarde! Acesta a fost miezul problemelor discutate, în ultima vreme, de conducerea PNL, care a pus pe primul plan doar interesul bucureștenilor. Ca atare, acesta a fost argumentul forte și atunci când a decis să-l susțină pe Nicușor Dan la Primăria București....Chiar dacă acesta nu este membru al PNL!

Cu toate acestea, PNL este de acord și susține foarte multe din soluțiile pe care le propune Nicușor Dan pentru problemele Bucureștiului.

Ludovic Orban, Președitele PNL: “L-am urmărit cu mare atenție, sunt convins că Nicușor Dan iubește Bucureștiul! Nicușor Dan este un om devotat pentru servirea intereselor bucureștenilor. De-a lungul ultimilor ani, am purtat foarte multe discuții legate de problemele Bucureștiului și de cele mai bune soluții pentru rezolvarea acestora.”

USR nu s-a hotărât încă pe cine va susține la Primăria Capitalei. Potrivit declarațiilor publice ale liderilor, oscilează în continuare între Vlad Voiculescu și Nicușor Dan. Este important ca toate forțele politice anti-PSD să dea dovadă de maturitate și să lase deoparte orgoliile politice. Obiectivul principal este acela de a scăpa Bucureștiul de PSD și de Gabriela Firea. PNL est deschis la orice fel de discuții.-
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri