Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Marius Horia Țuțuianu:  Noi împreună, noi vom dezvolta acest județ! NOI SUNTEM CONSTANȚA!

Marius Horia Țuțuianu: Noi împreună, noi vom dezvolta acest județ! NOI SUNTEM CONSTANȚA!(1239)


" Mulțumesc tuturor pentru susținere!

Astăzi, vreau să-mi exprim respectul și considerația față de voi și să vă asigur că apreciez fiecare comentariu al vostru. În decursul celor aproape patru ani alături de voi, am parcurs împreuna drumul, uneori mai anevoios, către dezvoltarea și modernizarea județului nostru. În fiecare zi și prin toate mijloacele m-ați ajutat să identific corect și să prioritizez corespunzator rezolvarea problemelor punctuale cu care se confrunta comunitatea noastră.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale poziției pe care o ocup a fost faptul că am putut sa fiu mereu în contact cu voi și am avut onoarea să mă pun în slujba comunității. Tot ce am învătat în acești patru ani, am învățat de la voi! Voi m-ați ajutat să devin în fiecare zi un președinte și un om mai bun!

Nu am ajuns să soluționez absolut toate problemele județului, știu, dar am încercat – și vreau să cred că am reușit de cele mai multe ori - să fiu alături voi, să vă susțin, să caut soluții și asta intenționez să fac și în urmatorul mandat. Ori de cate ori veți simți că scala progresului nu arată poate ceea ce sperați, vă rog să nu uitați: județul Constanța nu este și nu va fi vreodata proiectul unei singure persoane.

Constanța suntem noi, iar “noi” este cuvântul cu cea mai mare greutate în orice democrație. Noi constănțenii, indiferent că trăim la sat sau la oraș, indiferent de etnie, religie, vârsta sau convingeri politice, noi împreună, noi vom dezvolta acest județ! NOI SUNTEM CONSTANȚA! "

#dezvoltamjudetul #cjc #horiatutuianu #noisuntemconstanta #dezvoltamimpreuna #impreuna

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri