LUX MARE LA PSD.  CATTANI PE POST DE IEPURAȘ!

LUX MARE LA PSD. CATTANI PE POST DE IEPURAȘ!(1202)


Demisia din PSD a lui Horia Constantinescu, alias Cattani de la ANPC, nu putea fi anunțată decât cu surle și trâmbițe! Inclusiv fanfara CFR, rămasă fără portative în ploaie. Cu alte cuvinte, așa cum îi place domniei sale când își face treaba și controlează. Să fie filmat ca la carnaval. Să se audă doar vocea sa! Ca la tăierea porcului, incluzând și pomana aferentă după datină. Cu gălăgie și caterincă destulă. Depistezi în trafic o rață cu portocala expirată, te scufunzi imediat după ea!

Tot ceea ce face Cattani are ca filozofie de bază teoria "Mult zgomot pentru nimic!" Îl ajută foarte mult echipa sa de zgomote! Aia care au făcut primul scut uman în jurul lui Dragnea când a ieșit de la Tribunal! Din păcate, unii continuă să-i cânte în strună și anunță demisia acestuia ca pe un fapt ieșit din comun! Ca pe o festivitate. Alții ca pe o tragedie!

Cică, "zice" un cotidian, dacă demisionează Cattani, se clatină, se alege praful de PSD! S-o alege, nu zic, dar nu Cattani e cauza majoră. Scena ușor isterică în legătură cu demisia sa, din care reiese că nu îi pasă de nimeni și de nimic, îmi aduce aminte de o secvență colosală cu Birlic. Acesta, după ce câștigă la loto, își dă demisia la serviciu, persiflându-l și maimuțărindu-l pe director! Scena este colosală!

Cam așa procedează și domnul Constantinescu, care, demisionând teatral, poate să își ia, încă de pe acum, la revedere pentru totdeauna de la PSD! Pentru că nu cred că va mai fi reprimit. Doar în situația științifico-fantastică în care ar câștiga alegerile locale de la Constanța...

E lux mare la PSD de vreme ce își permite să joace cu Cattani pe postul unui biet iepuraș electoral!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri