Comunicat de presă

Comunicat de presă(660)


Domnule Făgădău, PNL nu a votat împotriva a 32.500 de constănțeni, ci împotriva unui primar care crede că poate cumpăra voturile unor oameni aflați în dificultate, cu 10 lei.

Majorarea valorii tichetelor sociale cu 10 lei presupune un efort bugetar de aproximativ 2,5 milioane (550.000 euro) anual, bani pe care municipalitatea ar putea să-i direcționeze în proiecte care să ajute cu adevărat constănțenii.

Este clar că primarul Decebal Făgădău îi subestimează și îi subapreciază pe pensionari și toți ceilalți cetățenii beneficiari de programe sociale dacă el crede că 10 lei dați înainte de campania electorală îi va face să uite de adevăratele problemele cauzate de o administrație locală dezastruoasă.

Acești oameni au nevoie de spitale moderne și curate, de acces la servicii medicale de calitate, au nevoie de locuri de muncă bine plătite, parcuri, centre de recreere și cămine pentru vârstnici, nu de generozitatea de 10 lei a primarului.

Domnule primar, cu 500.000 de euro anual, cât se contabilizează această mărire a tichetelor cu 10 lei/beneficiar, putem construi câte o creșă nouă sau o sală de sport în fiecare an, putem face ceva care să schimbe cu adevărat ceva în Constanța.

Toată prețuirea și sprijinul nostru pentru bătrâni, pentru persoanele aflate în dificultate, dar cu 10 lei nu îi ajuți cu adevărat pe acești oameni, așa cum vrea să lase impresia primarul Făgădău.

Le-ar fi mai de preț constănțenilor ca Spitalul de Boli Infecțioase să beneficieze de investiții consistene pentru extindere și modernizare, le-ar fi mai util un parc unde să-și poată plimba copiii și nepoții, un cămin pentru vârstnici unde să-și poată duce liniștiți zilele, un parc industrial care să angajeze persoanele fără loc de muncă și beneficiare de programe sociale.

Este greșit domnule Făgădău să spuneți că am votat împotriva bătrânilor! Am votat împotriva modului cinic în care dvs. vreți să pozați în salvatorul oamenilor năpăstuiți, cu 10 lei pe lună!

 

31 ianuarie 2020                                                                Biroul de presă al PNL Constanţa
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri