Programul casieriilor RAJA în data de 24 ianuarie 2020  Ziua Unirii Principatelor Române -

Programul casieriilor RAJA în data de 24 ianuarie 2020 Ziua Unirii Principatelor Române -(479)


RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că vineri - 24 ianuarie 2020, Dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare le aducem la cunoștință că, în ziua de vineri – 24 ianuarie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise. Sâmbătă - 25 ianuarie 2020, casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5, din municipiul Constanța, va funcţiona în intervalul orar 09:00-13.00.

Începând de luni - 27 ianuarie 2020, toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru.

În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online (prin intermediul contului de client RAJA), transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, etc..
jooble.org