Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de  Crăciun și Anul Nou

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou(393)


RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare le aducem la cunoștință că, în intervalul 23 decembrie 2019 - 05 ianuarie 2020, programul casieriilor RAJA va fi următorul: 

Luni și Marți – 23, respectiv 24 decembrie 2019: Program normal

Miercuri – Duminică, 25 – 29 decembrie 2019: Închis
Luni și Marți – 30, respectiv 31 decembrie 2019: Program normal
Miercuri – Duminică, 01 – 05 ianuarie 2020: Închis


În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online (prin intermediul contului de client RAJA), transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, etc..

Începând de luni - 06 ianuarie 2020, casieriile își vor relua programul normal de lucru.
 
jooble.org