CLAUDIU PALAZ - MONEDA UNIVERSALĂ A ALIANȚELOR CONTRA NATURII

CLAUDIU PALAZ - MONEDA UNIVERSALĂ A ALIANȚELOR CONTRA NATURII(1128)


A apărut pe piața politichiei moneda universală “Claudiu Palaz”. Dacă ar fi folosită la fotbal, atunci când se împarte terenul între cele două echipe, nu s-ar mai disputa nici un joc! Din câteva motive bine fundamentate. În primul rând, din cauză că moneda cu pricina pică întotdeauna pe cant, fiind indecisă. Și chiar de nu s-ar întâmpla așa, jucătorii tot nu ar putea începe meciul în condiții regulamentare. Motivul? Moneda cu pricina are și pe o parte și pe alta același model cută cu cută. Chiar cucută. Adică, să fim exacți, chipul “domnitorului” Palaz !

Moneda cu pricina are valoare doar în aranjamentele de doi lei din politică. La piață, de pildă, nu poți cumpăra nici măcar o ceapă degerată cu respectiva monedă! Tăriceanu s-a dus să își cumpere prune uscate, tot cu moneda respectivă, dar a fost nevoit să aducă bani de acasă! Alt inconvenient. O arunci în sus și ea uită să se mai întoarcă! Greu de înțeles și politica asta monetară! În cazul nostru, moneda Palaz se folosește, ca posibilitate de schimb, cu prilejul încheierii unor tranzacții sau alianțe.

Vă prezint semnalmentele pe baza cărora puteți identifica în trafic o monedă Palaz. Ea prezintă figura domnului Claudiu Palaz în centru cu însemnele N.I.( Nenea Iorgu). În lateral, pe margini, au fost gravate două piciorușe de pod și câte un semn care sugerează forța ENEL, dacă îți faci instalație electrică, rima, cu el!

Moneda Palaz este de regulă dată la schimb atunci când se pune de o alianță plus PMP, partidul zburdalnicului Traian Băsescu, chestiune total neserioasă. În relația cu PSD Constanța, filiala teritorială a PMP își plătește înțelegerile politice cu moneda universală la kilogram. Mama ei de inflație! Sau poate este o chestiune de obraz…

Obraz în politică? Să fim serioși! E din nou vremea alianțelor otrăvite. Este luată din nou în calcul varianta monedei universale. Ce te faci însă cu trecutul de colaborator fidel al PSD? Nu ai cum să o întorci nici măcar ca la Ploiești! Toată lumea știe că moneda universală exprimă poziția capului plecat față de PSD. Pentru Claudiu Palaz, însă, nu există obstacole în afirmarea sa deplină ca om al alianțelor contra naturii, preocuparea lui de bază!

Acum, este pasionat mai mult de negocieri decât de obligațiile sale în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța! Rar la vedere! Ca și celălalt “vice”! Doar Țuțuianu muncește! Si după program! Moneda universală, cu ifose! Și celălalt “vice”? Mai avem un “vice”?

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri