Programul proiecțiilor din acest weekend

Programul proiecțiilor din acest weekend(759)


Un film cât o istorie, „Maria, Regina României” revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” în această seară, de la ora 20:00, cu o proiecție specială. Roxana Lupu(Regina Maria) alături de bancherul Moscovici alias Nicolas Lupu vor răspunde întrebărilor publicului.

Pelicula prezintă drumul anevoios, plin de încercări al Reginei Maria în timpul eforturilor sale din 1919 de a împlini visul României Unite.

Distribuţia reunește actori români, francezi şi englezi: Roxana Lupu (Regina Maria), Daniel Plier (Regele Ferdinand), Anghel Damian (Prinţul Carol al II-lea), Adrian Titieni (Ion I.C. Brătianu), Emil Măndănac (Prinţul Ştirbey), Ronald Chenery (Georges Clemenceau), Philippe Caroit (Contele de Saint-Aulaire), Richard Elfyn (Lloyd George), Patrick Drury (Woodrow Wilson). Muzica pentru această producţie este compusă de Giancarlo Russo şi interpretată de Orchestra Simfonică Naţională Radio din Bulgaria.

Preț bilet: 16 lei, 4 lei (elevi/studenti), 8 lei pensionari.

Filmul de animație „Frozen II/ Regatul de gheață II” va fi putea fi vizionat sâmbătă, 07 decembrie, de la orele 12:00 și 15:00 și duminică, 08 decembrie, de la ora 12:00. Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsei și a-si salva regatul. Personajele vor fi interpretate de Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff și Josh Gad, alături de Evan Rachel Wood și Sterling K. Brown.

Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.

De la ora 17:30, aveți ocazia să-i revedeți pe John Cena, Keegan-Michael Key și John Leguizamo în comedia „Se-ncinge treaba!” regizată de Andy Fickman. O echipă de pompieri primește cea mai grea misiune: să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu.

Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.

O experiență cinematografică de neuitat vă oferă pelicula „Jumanji: Nivelul următor”(regia Jake Kasdan) care va fi proiectată în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, sâmbătă, 07 decembrie, de la ora 20:00 și duminică, 08 decembrie, de la ora 17:30. Filmul redă povestea jucătorilor care trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.

În distribuție: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Kevin Hart, Awkwafina, Jack Black, Danny DeVito.

Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.

Duminică, 08 decembrie, de la ora 15:00, „Bătălia de la Midway”, în regia lui Roland Emmerich prezintă confruntarea epică purtată în aer și pe apă care i-a condus pe Aliați către victorie și a schimbat cursul istoriei în Pacific în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial.
Din distribuție fac parte: Woody Harrelson, Mandy Moore, Patrick Wilson, Luke Evans.

Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.

„Îngerii lui Charlie” încheie seria proiecțiilor din acest weekend, duminică, de la ora 20:00. În producția regizată de Elizabeth Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska sunt cei trei îngeri care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenţie de securitate şi investigaţii s-a extins în toată lumea.

Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.

Informațiile legate de programul de vânzare al biletelor sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.cmeptjc.ro/, pe pagina de Facebook sau direct la casieria centrului, din bulevardul Ferdinand, nr. 56 (fostul Cinema Republica).   
jooble.org