Scorpionul meu drag

Scorpionul meu drag(2179)


Un Scorpion este cel mai bun coechipier. Dacă te ții după el, vei ajunge departe. Ai ce învăța de la el și poți să îl ai ca reper și la bine și la rău.

Iată în câteva cuvinte cum poți să-l cunoști, să-l apeciezi și dacă te interesează chiar să îl cucerești.

Zodia Scorpion a început pe 23 octombrie și s-a terminat pe 21 noiembrie.

Cel născut în această perioadă va căuta mereu transformări profunde și o va lua de multe ori de la capăt pentru a încerca să renunțe la atașamente (imposibil deoarece este foarte devotat) și să evolueze spiritual în cât mai multe domenii ale cunoașterii. Va urmări întotdeauna scopuri nobile, va fi generos, curios, împrăștiat dar extrem de inteligenț. Nu are nimic în comun cu animăluțul respectiv.

Este periculos și răzbunător dar în viața cotidiană este un prieten fidel și devotat. Are un puternic devotament față de familie și de prieteni. Face totul cu multă tenacitate și determinare. E foarte exigent cu tot ce îl înconjoară dar mai ales cu el însuși. Poate beneficia de un simț practic deosebit, găsește soluții imediat aproape pentru orice.

Îi place tot ce poate fi misterios și ocult. Păstrează secretele deși lasă impresia unui foarte bun comunicator.

Nu va spune niciodată ceea ce nu trebuie spus. Scorpionul este foarte devotat locului de muncă și șefului dacă nu e prea prost sau tâmpit. Este angajatul ideal pentru că muncește mult fără limite fără mari pretenții cam ca orice alt angajat. Are o capacitate de muncă impresionată.

E disciplinat, are un important spirit de echipă și un mare devotament față de patron, e caracterizat a fi cel mai bun director adjunct. Poți conta pe el 24 de ore din 24, e consecvent în tot ce face, nu lasă treaba neterminată și rezolvă repede problemele noi fiind inteligent și intuitiv. În relațiile cu partenera are un farmec misterios și nu lasă niciodată impresia că este cu adevărat deschis. Nicio femeie nu se va bucura de întreaga lui încredere încă de la început. Dacă vrei să rămâi cu el trebuie să lupți, să îi câștigi respectul încet, încet, printr-un comportament ireproșabil.

Tachinarea și oferirea cu strictețe a afecțiunii nu sunt deloc indicate în relația cu un Scorpion. Este o fire suspicioasă și dacă-i induci frustrări, chiar și în joacă, va fi tentat și va reuși să se răzbune, chinuindu-te și umilindu-te. Dacă ești în stare oferă-i totul sau renunță.

Ai grijă că este foarte gelos și va reacționa teribil la simple gesturi, poate nevinovate, sau la cuvinte exprimate în fugă. Nu te juca cu un scorpion decât dacă vrea și el decât dacă știe și este de acord.

Scorpionul are multă vitalitate și se reface foarte repede oricât de obosit ar fi. Poate deveni anxios, agitat, plină de intoleranțe și fobii. Nu îl zgândăriți, nu îl provocați. Este foarte răzbunător.

Pe scurt este o zodie a secretomaniei și ocultismului de orice fel, a devotamentului exagerat și a spiritului de echipă fără disernământ, dar și a răzbunării în caz de trădare sau de neîncredere.

Cei născuti în zodia Scorpion pot fi foarte buni analiști. Mintea lor logică nu le permite să tragă concluzii pripite înainte de a analiza cu profunzime o problemă veche sau nouă. Vor prefera să tacă și să vorbească atunci când au doar ceva concludent de spus. Un scorpion vorbește atât de bine, de clar și de apăsat, că uneori te rogi de el să tacă.

Nu înțelege că ar putea fi învinuit de ceva gânduri rele și, dacă îl acuzi pe nedrept, nu te va ierta și te va lovi rău de tot când nici nu te aștepți.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri