Vizita, la CCINA Constaţa, a Consilierului Economic şi Comercial din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze ȋn România

Vizita, la CCINA Constaţa, a Consilierului Economic şi Comercial din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze ȋn România(653)


Directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, domnul Ion Danuţ Jugănaru a primit astăzi, 26 noiembrie 2019, la sediul CCINA vizita oficială a domnului LINXIANG ZHAO, Consilier Economic şi Comercial al Republicii Populare Chineze la Bucureşti. Domnul Consilier Zhao a fost ȋnsoţit, la Constanţa, de dl. Jean Zhu, Secretar II al Ambasadei Chinei.

Această vizită s-a dorit a fi una de informare privind economia judeţului Constanţa, domeniile de activitate ȋn care activează cele mai reprezentative firme constănţene şi avantajele pe care le-ar avea potenţiali investitori chinezi ȋn judeţul nostru.

Domnul Consilier s-a arătat interesat de activitatea Camerei de Comerţ Constanţa şi a mulţumit domnului director general Jugănaru pentru prezentarea complexă, a situaţiei economice din judeţ, afirmând că, va recomanda judeţul Constanţa firmelor chineze care doresc să investească in România.

La rândul său, domnul Ion Dănuţ Jugănaru a mulţumit domnului Consilier Economic pentru includerea judeţului Constanţa, printre primele judeţe ȋn programul de vizite de informare şi a promis că instituţia pe care o reprezintă va face tot ce-i stă ȋn putinţă pentru ȋncurajarea investiţiilor străine. De asemenea, a propus organizarea, ȋn colaborare, de catre Ambasada R.P. Chineze la Bucureşti şi Camera de Comerţ, de vizite, la Constanţa, ale unor delegaţii de oameni de faceri chinezi interesaţi să cunoască oportunităţile de afaceri din zonă.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri