Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Klaus Iohannis a arătat că are anvergura unui Președinte, așa cum merită România!

Klaus Iohannis a arătat că are anvergura unui Președinte, așa cum merită România!(834)


"Evenimentele de marți, având în prim plan dezbaterea președintelui Klaus Iohannis și conferința candidatului PSD, Viorica Dăncilă, au evidențiat și mai puternic, dacă era cazul, prăpastia de educație, profesionalism și integritate dintre cei doi.

Am văzut un interlocutor Klaus Iohannis care s-a ridicat la nivelul așteptărilor, cu răspunsuri consistente pe orice subiect, de la politică externă, economie și justiție, până la sport, infrastructură sau energie. Klaus Iohannis a arătat un profil de președinte care are soluții, care își propune în mod serios ca România să intre într-o nouă etapă de construcție corectă a statului, confirmând că este complet potrivit pentru această poziție și este singurul care deține experiența, anvergura și reperele necesare pentru a fi Președintele României.

Dar mai ales, Ioahannis a reușit cu succes să țină piept tăvălugului PSD și a oprit 70% din efectele toxice din legile Justiției. A fost omul care a ținut democrația la suprafață, în timp ce Dragnea și ceilalți pesediști atacau din toate pozițiile statutul de drept și apăsau cu bocancii pe grumazul Justiției.

Alături de președintele Klaus Iohannis, cu o nouă configurație parlamentară la următoarele alegeri, România va putea cu adevărat să intre într-un amplu proces de modernizare și reformare, cu instituții flexibile și prietenoase cu cetățenii. Societatea românească are nevoie de valori, de oameni pricepuți, de tineri care să se simtă utili și apreciați la ei în țară, de cetățeni responsabili și implicați, iar Klaus Iohannis este singurul care poate genera aceste schimbări.

De partea cealaltă am văzut o mixtură de gafe, incompetență și minciuni, expresia disperării unui PSD care simte că duminică se apropie înfrângerea finală. Un candidat Viorica Dăncilă ce nu a avut măcar decența de a se delimita de personaje precum Liviu Dragnea sau de Ordonanța 13, care și acum i se pare că a fost o lege foarte bună. Bineînțeles, bună pentru infractorii de partid care doreau să-și salveze pielea dinamitând întreaga legislație penală.

Viorica Dăncilă rămâne însă expresia unui PSD nereformat și diabolic, care a fost la un pas de a face praf și pulbere statutul de drept din România. PSD rămâne pericolul pe care îl cunoaștem și nu avem voie să-l subestimăm. Toată această campanie de minciună și dezinformare, toate fake-news-urile sunt încercări disperate ale pesediștilor de a-și apăra privilegiile.

Duminică, 24 noiembrie, avem însă șansa istorică de a termina cu PSD și cu pesedismul.

Votul pentru președintele Klaus Iohannis este garanția că terminăm cu abuzurile PSD și repunem România pe drumul european."


21 noiembrie 2019

                                                                                               Preşedintele PNL Constanţa,
                                                                                               Deputatul Bogdan Huţucă
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri