Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
ARTA CONVERSAȚIEI ADÂNCEȘTE DIFERENȚA  DINTRE IOHANNIS ȘI DĂNCILĂ

ARTA CONVERSAȚIEI ADÂNCEȘTE DIFERENȚA DINTRE IOHANNIS ȘI DĂNCILĂ(1145)


Viorica Dăncilă ar trebui să-i mulțumească președintelui Klaus Iohannis că a ținut-o departe de o confruntare directă în doi. Acum, ca să zic așa, și doamna în cauză o caută! Vrea întâlnire în doi, față în față, exact în momentul în care președintele Iohannis se află în formă maximă!

La Ploiești, a fost de-a dreptul sclipitor! Cu o prestație de înaltă clasă, care, sunt sigur, i-a sufocat pe adversarii săi... A ținut un discurs excelent, ca la americani, în care a inclus tot ceea ce trebuia spus. Ce este pe bune, să fie clar, pe bune! Ce este nașpa, adevărul despre nașpa! Viitorul a acaparat foarte mult din spațiul alocat discursului domniei sale despre soarta României... Dar, dincolo de toate și de toți, când vezi că neamțul e forte, te ferești din calea lui și îți ceri scuze...

Dacă a înțeles ce este de înțeles, poate chiar o să comită acest gest! Cred că, la această oră, campania lui Iohanis a atins turația maximă. Ca atare, a scutit-o pe Dăncilă să mai facă fețe-fețe în diverse ipostaze jenante pentru domnia sa și să emită noi concluzii disperate din colecția lui Gâgă…

Președintele Iohannis a preferat să-și desăvârșească arta conversației în stradă, printre oameni, la întâmplare, fără o selecție anume, fără pantomimă, fără episoade melodramatice provocate, în diverse localități ale României. Nu bagatelizează nimeni rolul educativ al întâlnirilor electorale directe, dar nu în condițiile în care există mari diferențe între protagoniști!

Despre ce să discute cu Dăncilă?
Klaus Iohannis și-a propus să fie prezent printre oameni și să meargă în țară ca să vorbească cu românii! Așa și-a început candidatul PNL săptămâna, una decisivă pentru țară și indirect și pentru domnia sa. La Ploiești. Prezența sa printre oameni nu reprezintă un episod ocazional.

Klaus Iohannis s-a aflat mereu în mijlocul românilor, chiar în situațiile cele mai grele, așa cum a fost episodul protestelor împotriva OUG13 („geaca roșie”). Se vor grăbi lăutarii Opoziției să susțină că președintele bate din pinteni să meargă la Sibiu ca să mai prindă deschis Festivalul Gastronomic European. Să ne reamintim de momentele unice pe care le-am trăit cu toții, în ziua de 9 mai, când Sibiul a devenit capitala Europei!

În fața liderilor Europei, președintele Iohannis a ținut să se mândrească cu românii lui! Nu și-a făcut reclamă în fața marilor lideri ai Europei pe care i-a adus la Sibiu! Și nici nu face caz de prieteniile lui cu mari personalități ale vieții internaționale. Cu un om atât de puternic și de influent vrea să-și măsoare mușchii doamna de fier forjat? E suficient să-i punem pe amândoi unul lângă celălalt și să vedem reacția alegătorilor în vorbe și vot. Cine îți inspiră încredere? Cine? Doamna Dăncilă?

Votul pentru președintele Klaus Iohannis este garanția că terminăm cu guvernările și abuzurile PSD.

Duminică, la vot, putem face istorie!
O Românie fără PSD la Putere!
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri